Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aminn cnm aminn bendee kırmızılarlaa karşılaştımm ama ben beklemiyodumm zatenn cnmm dr olmaz dedii yaa ondann umudumm yoktuu yanii hayırlısı cnm ne yapalımm rabbimm inşallahh bizlerede bebiş nasip eder aminnnnn

Evet biraksam iyi olacak ama gercekten bak cok zor yani baska turlu stress atamiorum sinirleniorum..tek umudum hamilelikte tiksinmek ..sende kirmizi karti yemissin cnm uzulme insallah oteki aya bak doktor bi derdin yok demis sen stress yapiorsun onu azalt ozaman insallah gelir...

araba mı almış ayyyyyy kıskandımmmm yaaaa banane bende istiyorum.deli gibi araba tutkum var bi bilsen.kazasız belasız kullan inşallah canımm. bu ara benimki araba sitelerine bakıp duruyo hayırlısı bakalım 😀

kıss mevlana erkek gibii kızsıınn haa maşşşallahhh yarınn da duvarr ördümm sıva yaptımm dersen hiçç şaşırmam mevlana ustaa

Haha kiz ben oyle seylere asiri ilgi duyorum ilginc ama oyle cok seviorum merdivenin ustunde adeta bir usta gibiydim birde mavi tulum giydim ohh..ama degdi yani lilaya boyadim birde gumus duvar kagidi alacam onu yapistircam..birde su yataklar varya ismini bilmiorum kenarlarinda tul fln var..onu koycam ohh romantik romantik bebek yapmak daha guzel olur hihi🙂

inşallah bir an önce hamiş olursunda bırakırsın.. kırmızı kartı yedim malesefff. çok şükür bir sorunumuz yok.. stres bizi mahfediyor zaten.. zaten bu aralar bahçeyle uğraşıyorum.. çiçek ekiyorum.. küçük bir bostanım var.. sebze ektim.. öyle azaltmya çalışıyorum stresimi..

anaaaaaaamm ben dee gidipp evi boyayımm ama benimm herif evdenn kaçarr çocukk yapmak bir kenara dursuunn heriff odaya giremezz 🙂 güle güleee kullanınn cnmm rabbimm ikiz bebekler yapmayıı nasip etsinn aminnnnnnnn arabandaa hayırlıı olsunn güloom