Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim ya deme öyle bak 8-10 sene uğraşanlar var herşeye şükretmek lazım.rabbim bizim için en doğru zamanda verecektir bebişlerimizi inşallah...hem vermese de hayat bi şekilde devam edecek elden ne gelir ki 🙁 bende bazen diyorum ya ne yapsak ne kadar çırpınsak herşey olacağına varıyor sonuçta...yani kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz dimi...

hakkında hayırlısı olsun canım 🙂 aminnnnnnn....

kız pınar eşinle aranın düzelmesine çok sevindimmm.. kayanana gelince aynısından bendede var..ben ilk evlendiğim zaman eşimin doğu görevi nedeniyle 1 yıl kaynanada kaldım.. çok sıkıntı çektimmm... ama çok şükür geçti.. şimdi uzağız ya canım cicim oldum.. en ihtiyacım olduğu zamanda bana kötü davrandılar şimdi ise çok iyiler.. ne yapalım kocişlerin hatırına katlanacağız..

Gel kiz beraber icelim bende yaptim kendime bi turk kahvesi yanindada sigara ohh ama sen sutlu kahve ic hafif olsun🙂

Oyle tabi yapcak bisey yok hafta sonu esim araba almis bana anneler gunu hediyen olsun diye yani cocuk gibi hediyeyle kandiriliorum ama hosuma gitmedi degil🙂 ya benim annemin 8 yil olmamis ona cektim galiba off nereye baksam bebekler var heryerde hamileler evet boylede mutluyum ama icim buruk..ya siz anlarsiniz beni..bizi birbirimizden daha iyi anlayacak yok cunki hepimiz ayni durumdayiz ayni duygular icerisinde..allahtan calisiyorum kafam dagiliyor .. Ve tabi iyiki siz varsiniz

aman birr kere kötü davrandımı benimm içinn bitmiştirr cnmm takmam ben artıkk o kadınıı

mevlanacım bence sen şimdiden bırakmaya başlasan bu zıkkımı.. bebeğin için canım.. bak olsun diye ne kadar uğraşıyoruz.. bebeğin için bunu yapmalısın.. ve ben inanıyorum ki sen bunu başarabilirsin.. bir kadının bebek için yapamayacağı şey yoktur..