Amiiin cnm benim hayalimdeki ne biliormusun hamile oldugumu ogrendigimde hemen demezdim esime ilk ultrason resmini bi zarfa koyup isyerine yollardim icinede mektup: BABACIM ANNEME VE BANA COK IYI BAK diye ahhh ahh o gunleride gorecezmi acaba🙁
Pinar benden once davrandi🙂 ama inanirim cok zor birakmak tabi insan isterse birakir fln ama zor yani hele kahvenin yaninda super gidiyor🙂 bakalim ben napcam ilerde simdiden talasesi var ztn ama cok icme dikkat et yinede ..
Insallah cnm ee tabi insan 2 yildir beklerse aklina geliyor boyle seyler dusunmek icin bool bool vaktim oldu artik gelsin ama yeni eve tasindik kocaman bitane oda var orayi bos biraktim her girdigimde nasil bir bebek odasi olacagini hayal ediorum canim aciyor sonra..
Pinar benden once davrandi🙂 ama inanirim cok zor birakmak tabi insan isterse birakir fln ama zor yani hele kahvenin yaninda super gidiyor🙂 bakalim ben napcam ilerde simdiden talasesi var ztn ama cok icme dikkat et yinede ..
beni anladığın için çok teşekkürler canım.dr a söyledim dediki hiç içme ama çok sıkıldın 2 furt çek at dedi.eşşek kadar kız bilir dedi.eşime söylüyo benim için 😀 kahve mi dedin hemen yapayım canım çekti kızzzz 😀
selam kızlar.. ne kadar çok yazı birikmiş oku oku bitiremedim.. moralim bozuldu kırmızıları görünce o yüzden girmedim.. az önce doktordan geldim bu ay iğne tedavisine başlayacaktık kendi doktorumu bulamadım başka doktora gittim.. rahim filmi ve eşimin sperm sonuçlarını götürdüm muayene oldum doktor da daha yaşınız çok genç hiç bir sorununuz da yok panik yapmayın bu ay son kez klomen ve çatlatma iğnesi kullanalım olmazsa gelecek ay iğne tedavisine başlarız dedi.. anlayacağınız yine klomen ve yine ovitrelle.. hayırlısı bakalım ne zaman gelecek bebişerimizzz... Rabbim bize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü annelik babalık yapabileceğimiz tombiş tombiş bebişler versinnnn.... aminnnnnnnnnnnnnnn...