canım doğru söylüyosunda insan bazen kendi annesinle bile anlaşamıyorken bide kaynanayı düşün.benim eşim farkında yani hiiiiç ilgilenmiyorlar.lafla seviyorlar.bigün bile sormadılar açmısınız açıktamısınız bebeğin nasıl diye.nasıl davranırsa aynı muameleyi görür.bizide ana doğurdu.kedi yavrusu değilizki.kinci değilimdir ama hakettiği ilgiyi görür bendende.artık umursamıyorum zaten.
hamişlikten bişi anlamadım canım sadece göğüslerim çok şişti ve nadide sultan gibi oldum 😀 sanki içimden erkek gibi geliyo ama kısmet bakalım.haziran ortasında anlaşılacak inşallah 🙂 darısı size olsun canım.
hamişlikten bişi anlamadım canım sadece göğüslerim çok şişti ve nadide sultan gibi oldum 😀 sanki içimden erkek gibi geliyo ama kısmet bakalım.haziran ortasında anlaşılacak inşallah 🙂 darısı size olsun canım.
Amiiin cnm benim hayalimdeki ne biliormusun hamile oldugumu ogrendigimde hemen demezdim esime ilk ultrason resmini bi zarfa koyup isyerine yollardim icinede mektup: BABACIM ANNEME VE BANA COK IYI BAK diye ahhh ahh o gunleride gorecezmi acaba🙁