Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sevindim canım ya kötü bişey yok enazından 🙂 sen nekadardır ilaç kullanıyodun şimdi dinlerdirecek ya merak ettim ?

haklıısnn cnm haklısınn tmm daha fazla kızmaa küçücükk çocugaa yaa aglarımm bak

dediğinn gibi gene değişirr ama bu sefer cevaplarıını tak tak verecemm anasınadaa kendisinede

cremaa hayırlısı olsunn cnm yaa eşinde tahlil yaptırsınn bu konuda baskı yapp benimkidee istemiyodudaa ben neler yaptımm sonunda ikna ettimm şincik tedavii görüyoo

goncaa cnm sen gebeliğini bilmeden önccee adet belirtilerin varmıydı cnm yani sancınn felan neler vardıı diiii bagamm tatloşumm

ben senin kötülüğünü istermiyim.boşanmak en son çözüm ama kendini ezdirme kuşum.sen kadınsın ve en çok değeri sana vermesi lazım sen onun hayat arkadasısın.annesini farklı seni farklı yere koyması lazım.çünkü anne sevgisi ayrı eş sevgisi ayrıdır.insan her arkadaşını aynı mı seviyo.tabiki hayır.herkesin sevgisi farklıdır.ona doğru yolu göstermek senin elinde.ve pes etme.savaş canım.elbet anlayacak bazı seyleri.anasınada yüz verme.

gebelik belirtilerime gelince tatloşum.evet sancım vardı.gögüslerim şişmişti ve az belim ağarıyodu.ama sol kasığımda çok batma vardı ve sancıyodu ara ara.böle olmuştu bende kuşum

ya o bana hiç baskı yapmadı kendi isteğmle gittim dr.a o da öyle gitsin istiyorum pek sanmıyorum ama.ben ilk ay iltihabı kurutmak için antibiyotik kullandım bide yumurtaların çalışmasına yardımcı olması için glukofen kullandım şeker hastalarının kulladığı bi ilaç.nisanda da önce klomen kullanıp sonra bi tane ovitrelle vuruldum ama bu arada glukofene de yarım yamalak devam ettim.son zamanlarda da iyice bıraktım.benim bünye hassas biraz bide reflü var bunları söyleyince ara verelim dedi.ki eşimde bi problem varsa boş yere hormon alıo olcam.ama hayatta yaptırmaz hiç sanmıyorum

cnm ben bu saatten sonraa anasının yüzüne bakmam bananee yaa ayda bir para istiyoduu bizden onuda göndermeeyecemm maaşı bu saatten sonraa biriktirecemm sonraa bunlarr gel git aklı benii öldürüürr yaşımm gençken çaresine bakıyımm demi ama artıkk 1 tl olsa vermem eşimee yok derimm biriktirip bakmaya atacamm erkek değilmi geçindirsinn evii ihtiyaçlarımı karşılamak zorundaa bundan çok daaa tınn yanii

cnmm bende ben de sorunn var diyee üzülüyodumm evlendimm evleneli de üzerimde sürekli baskıı kaç günlükk ggelindimm beni dr a muyaneye savdılarr baskı yaptılarr dr bişeyin yokk eşin gelecekk deyincee şok oldularr şimdii bana çocukk felan diyemiyolarr bendee en azındaan 1,5 senem dolmadan gebe kalmayıı düşünmüyomm çünküü bunlarıınn nasıl bir insann oldugunu ben çözemedimm eşimii zorlaa dr a gönderdimm varikosel çıktıı iştee oda tedavi sürecine başladıı sendee eşinii göndermeye çalış cnmm ikna et eşimdee ne agrı ne sancı hiçbişe yoktu ama bak hastalık çıktıı kimse kendine güvenmesinn cnm saglamımm diyee insan bu her an herşey olabiliyoo illa bebek odaklı degill insan zamanındaa önlemini alacakk sağlık ele kolay geçmiyoo geç kalmamak lazımm cnm

paramı istiyo 😕 hey allahımmmm.aynı dert bizde vardı nişanlıyken.hep para gönderirdi.deli olurdum.bi evlendik borç borç üstüne.bak şimdi ödüyo tıpış tıpış.kimsedende yardım gelmiyo.ben bide niye çalışmıyorum sanıyosun.para gönderemesin diyede.geçen aradı anası.para yok falan dert yanıyo.benimkide dediki.ne para yok ya dedi.asıl bizim ihtiyacımız var.orası köy.yediğiniz içtiğiniz hep sizin tarladan.biz napalım dedi.kızdı anasına.bide bebek için arayıp ilgilenmiyolar ya anlıyo artık.ısrar bile etmiyo bana anamları ara diye.farkında herseyin artık.o yüzden akıllı ol.paranı sakın gönderme.manyakmısın kız sen.ben paramı hayatta vermem.banane yaa.aç olsalar neyse.sanki bizim paraya ihtiyacımız yok.akıllı ol kuşum sakın haa.bırak kocan çalışsın.senin yerinde olsam çalışmam.mecbur bakacak eve ve onlara para gönderemicek sen çalışmadığın için.

tatlımm çalışırımm çalışmayıı bırakmm ama bu saattenn sonraa birikinti yapmm lazımm anlıyonn demii benii eşime dünn dedimm zaten bu saatten sonra benden umut bekleme benden sana destek felan yok dedimm needen felan dedii sen daha fazlasını haketiyonn artıkk dedimm eskii pınarr yok arrtık sen çalışıyopsann bende çalışıyomm karışaman dedimm şookk olduu bana ne zaman deger verdinnn ne zaman ben senin kıymetini bilemedimm deen ondann sonra benden fayda beklee yoksaa yokkk arrtıkk sana destek dedimm