yazıkk kıss onlaraa bir bebe bizleri ne hale getiriyoo yaa valla ben gün geldiği zaman kocama bile fırsat vermiyomm herif şok oluyoo odaaa beni azdıı sanıyoo deli vayyyyy
tahmin edebiliyorum valla çok büyük bir mutluluktur,hemde haberi beraber almışsınız oda güzel olmuş 🙂 valla bizde aynı sorma ilişkiye girmeden önce birbirimize bakıp gülüyoz heheh,sonra bana gel hadi gel anladım ben onu diyo 🙂 senin kociş şimdi zavallı,arıycak o günleri 🙂
napayım ama yaa bide hamişken canı hiiiç istemiyo insanın valla anlıcanız bak beni bi hamiş kalın 🙂 valla adamlar bi alem.sorsan taş fırın erkekleri ama evde kedi gibiler 🙂
🙂 canım valla aslında çok hayat dolu kızsın sen ahh şu dertler solduruyo gülen yüzünü...ama boşver be canım sana böyle yakışıyor işte unut herşeyi bidaha mı gelcez bu dünyaya 😉
olsun canım sonuçta ilk adımı o atmış heheh 🙂 bundan sonra bence hiç yıpratma kendini.eşini avuçlarının içine al önce bak sonra kaynana falan giremez araya 😉
sen böle yüz ver.sora niye böle davranıyo dersin.kıs ben sana demedim mi biraz mesafeli ol hatasını anlasın diye.sonra anasını görsün yine aynısını yapacak gonca dedi dersin.kızıcam sana bak aaaaa
napayım ama yaa bide hamişken canı hiiiç istemiyo insanın valla anlıcanız bak beni bi hamiş kalın 🙂 valla adamlar bi alem.sorsan taş fırın erkekleri ama evde kedi gibiler 🙂
sen böle yüz ver.sora niye böle davranıyo dersin.kıs ben sana demedim mi biraz mesafeli ol hatasını anlasın diye.seonra ansını görsün yine aynısını yapacak gonca dedi dersin.kızıcam sana bak aaaaa
olsun canım sonuçta ilk adımı o atmış heheh 🙂 bundan sonra bence hiç yıpratma kendini.eşini avuçlarının içine al önce bak sonra kaynana falan giremez araya 😉
tamam seviyosunda az gururlu ol yaa.yaşadığın kolay bişimi.kayıp düşüyosun ve oralı olmuyo sende sarılıyosun.ayyyy çıldırtçan sen beni valla.anasını görsün gene değişicek haaa buraya yazıyorum.akıllı ol biraz.sen kadınsın..değerini bilecek..
uğurlubebekk çok sevindim barışmanıza aynı evde küslük hiç çekilmiyo bilmiyorum sizde de oluo mu ama eksik hissediyorum ben kendimi öle olunca.dr.dan geldim şimdi.herhangi bi sorunum yokmuş o yaşadıklarım da ilaçlardan dolayımış.her insanda olmuyo ama sen yan etkilerini baya yaşıosun demek ki dedi.bu ay beni dinlendircekmiş eşimden tahlil istedi ama onun yaptırmak gibi bi düşüncesi yok tabi