Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynen ölee kuşumm polisleri hiç hiçe saymazlarr ttatlımm uygunsuz vaziyette yakalasalar bile utanmazlarr enterasan bizim oranın insanlarıı

aynen ölee kuşumm polisleri hiç hiçe saymazlarr ttatlımm uygunsuz vaziyette yakalasalar bile utanmazlarr enterasan bizim oranın insanlarıı

yiyosa istanbulda davransınlar öyle 😀 ALLAH ankara polisine yardım etsin.çok zor cahil insanlarla uğraşmak valla.arkadas otoparka girmiş arabayla.vatandaşa 5 tl polise 15 tl demiş.az daha dövüyodum herifi dedi.çocuk haklı.millet polisi sevmez ama ...... sıkıştımı polisi ararlar 😀

bebiş ne yapıooo cnm farkettiryor mu kendinii sıkıntı veriyo mu sana

tatloşum karnım az şişmeye başladı sanki.gögüslerim o kadar büyüdüki ağrıdan ölüyorum bazen üstüne yatamıyorum. benimki gece karnımı seviyodu uyandım.meğerse ne kadar çok şiş geldi dedi 😀 sapıkmısın be dedim 😀 😀 uykum geliyo canım akşam 11 gibi.önceden gece 4 ten önce yatmayan ben şimdi hemen uyuyorum.iştahım açıldı bi görsen.başka değişik bişi yok bebem.

dedimm yaa cnm enterasan yapıları varr ama ankaranın geneli ölee yaa polislere iyi davranmazlar...... kendini begenmiş millet çok ordaa cnm saygı yokk

hmmm maşallah cnm yaa rabbim kucagına almayı nasip etsinn balımm artık yavaş yavaşş kendini belli eder tatlımm

hmmm maşallah cnm yaa rabbim kucagına almayı nasip etsinn balımm artık yavaş yavaşş kendini belli eder tatlımm

1,5 ay sonra cinsiyette belli olacak kısmetse 🙂 aman canım ne bileyim şimdiki çocuklarıda görüyorum çok şımarıklar.korkuyorum bazen biliyomusun.benimki istanbulda çocuk büyütmem ben diyo ve çok haklı.o nelere şahit oluyor dışarıda.şimdiki çocuklar cok arssız ve saygısız.korkuyorum ne yalan söyleyeyim

tamam canım adet günümden önce yapmıycam,uslu durcam 🙂

cnm heryer aynıı nereye gidersen gitt egitim ailede biterr .. çocugu pek yanlız bırakmaya gelmiyoo ondan sen şimdiden geleceği için zemin hazırlamaya başla iyi bir evlat yetiştirmek istiyosan sürekli egitimle ilgilendirecen ... sahip çıkacan hep yanında hissedeck seni gerektiğinde arkadaşa ihtiyacı olmayacak cnmm