Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynen canım sen kimseye bakma çalışmalara devam 🙂 ben 27 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim 7 aydır çocuk istiyorum şimdi çok pişmanım keşke hiç korunmasaydım diyorum 🙁 sen kaç yaşındasın ?

Kizlar hadi insallah hepinizin mujdesini aliriz en kisa zamanda bende yatak odami boyamak istiorum kendim yapcam ama 🙂 beyaz parlak renk aldim birde cok acik lila rengi sizce iyi olurmu degisiklik istiorum yatak flnda yenilenecek ama pek fikrim yok nasil yapcama yardim ediiin

bir kısmını beyaz bir kısmını lila mı yapıcaksın ? bence renkler güzel bahar gelir odanıza 😉

kızlar 5 gün kaldı adet günüme inşallah olmamm 🙂) ama hiçbir hamişlik belirtisi yok ,adet belirtisi de yok hiç bişey yok yani 🙂) ne olur dua edin bana rabbim hakkımızda hayırlısıyla eğer inşallah bu ay verir bebişimizi 🙂

canım inşallah hamilesindir.valla o kadar çok sevinirimki senin adına.çünkü biliyorum ne kadar bebiş istediğini.rabbim gönlüne göre versin bitanem.benim adet günümde çıkmıştı 2 çizgi.sakın şimdi yapıp üzme kendini çünkü tek çizgi çıkabiliyo.benim öyle olmuştu ve ağlayacaktım nerdeyse.ama hamiş kalmışım meğerse 🙂

crema bursadasın hee valla kıskandım seni hee 🙂 bende bursalıyım.1 sene oldu istanbula taşınalı.eşimin iş mecburiyeti yüzünden.gez toz yaşa orda valla benim yerimede 🙂

goncaaaaaa hoşgeldinn tatloşummm napıonn bebegemm

hoşbuldum canımmmm napayım valla.makarna yaptım kendime yoğurtlu ohhh yedim bi güsel 🙂 yanınada çayyy mis gibi oldum.bide ev temizlense çok daha iyi olucakta hiççç içimden gelmiyo 😀

bu arada fıstık ankarada polisler sevilmezmiş ve takmazlarmış kız doğrumu.2 polis arkadasımız anlaraya gittilerde geçen gün deli olmuşlar millletin o hareketlerine.ahhh diyolar istanbulda olsalardı 😀 😀 doğrumu kuşum orda insanlar öylemi