Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aminnnn canım inşallah 🙂 dualarımız seninle canım hadi bize güzel haberlerle dönersin inşallah 🙂
hamile oldugumu sanmıyorum ama en azından kötü haberlerle dönmeyeyim ona da razıyım.güzel dilekleriniz için sağolun,burda konuşmasak çatlarım herhalde.bursa'ya gelin geldim öğrenciydim burda.fazla bi çevrem falan da yok.eşimle de konuşmak istemiyorum bu konuda çok fazla o yüzden iyi ki varsınız 🙂

kısslar gebe kalan bir bayan adet zamanlarındaa adet sancılarını yaşar mıı yanii inşallah gebe kalmış olsak ve bunu bilmiyo olsak adet günümüz geldiğindee aynı sancılar agrılar yaşanır mıı

canım biz herzaman yanındayız 🙂 valla benim çok arkadaşım var ama bu konuları sadece burada konuşunca rahatlıyorum,çünki hepsi ya hamile ya çocuğu var sizden başka kimse anlamıyor 🙂 tedavi gördüğümü söyleyebildiğim sadece eşim ve annem bide onlarla konuşuyorum sağolsunlar yanımdalar ama bu derdi en çok yaşayanlar bilir yani sizlerle konuşunca daha çok rahatlıyorum 🙂 sizde iyi ki varsınız melekler

benim bir arkadaşım aynı adet olacakmış gibi tüm belirtileri yaşamış yani ağrıları olmuş ama sonra geçmiş ve hamile olduğunu öğrendi 🙂

bide yaş küçük evlilik süresi de az olunca konuştuğum insanlar hemen daha erken yok bilmem ne demeye başlıyolar.bak olmuyo mesela ne zaman olacağı belli değil ki biz genç ebeveyn olmak için hemen evlendik.belki 4-5 sene sonra olcak bilemeyiz ki.ben neden şansımı azaltayım?

valla adet günü gelince 9 ay sancılanan insan duydum.belki bugün bi mucize olur hamileyimdir(ha ha) ve en büyük kanıt ben olurum🙂🙂
inşallah cnm inşallahhh hadii güzell haberler bekliyozz tatlımm 🙂 bu arada benim ayakta duracak halimm yokk bir üşüyom bir yanıyomm ... alt tarafta sancı var... gögsüm desen felakett ... normalin dışındaa bişeyimm yok nbormal adet belirtilerim yanii

benim göğüslerim hala acıyor,hala belim çok çok ağrıyor hasta oldum mu olmadım mı bilmiyorum.az gelmedi ama normalden biraz az geldi.sanki ıkınsam cıkcak gibi bakalım dr.beyler buna ne dicek?