Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

crema aldığın ilaçları kullanmadım bilmiyorum ama üstüne görmede pembe kahverengi yada çamur gibi simsiyah kanama olabiliyor test yaptın mı canım
ayın 24'ünde olmam gerekiodu bide bunları kullanınca normalde tam 28.günde oluomusun ama ben 30 günde oldum bigün gecince kandan baktırdım yoktu bugün 4.günü bitio artık ama bel ağrısından şekilden şekle giriyorum nasıl iş anlamadım.doğru düzgün sökülmedi zaten üfff 🙁

8 ay falan oldu.23 yaşındayım ben bu ay ilk defa klomen kullanıp iğne oldum.kistim falan yok çok şükür.yumurtlama takibi falan yapıldı hepsi iyiydi ama adet oldum 🙁 ama bildiğin zift geldi içim mi temizlendi noldu iğneden dolayı ilk günler 2.cizgiyi gördüm sonra bi daha bişey cıkmadı kan testi de negatif olunca emin oldum.ama adetin sonunda böyle bel ağrısı ne alaka.çok bi iş de yapmadım ki zaten adet olcakmışım gibi ağrım var.reflü var bide bende ama bu ay iyice coştu alev alev yanıyo midem.

biz 7 8 aydır deniyoruz. benim adetlerim karıştı bu ara normalde 21 günde oluyodum sonra 3 kere 25 26 da oldum. son adetimi 21 oldum eğer 21 den hesaplarsam 5 gün gecikti. ben de bekliyorum işte hasta olmazsam cuma falan test yapıcam. stokta son 1 tane kalmıştı. artı keczaneden test istemeye utanıyorum hepsi tanıyolar artık o yüzden elimdekini harcamıyorum

benim de karışmıştı tam düzene girdi bu ay gene sapıttı.bende aynı durumdayım eczaneye gidesim yok ama daha kötüsü tek çizgiyi görmek çok moral bozuyo.bu ay iğne sayesinde 2.yi gördüm çerçeveletip duvara asasım geldi 😀

dogruu sölüyonn cnm ama bugunn eşimlee iyice bir konuşacamm derdi neymişş anlayımm bu ne yaa bende insanımmm demii