Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

crema aldığın ilaçları kullanmadım bilmiyorum ama üstüne görmede pembe kahverengi yada çamur gibi simsiyah kanama olabiliyor test yaptın mı canım

haklıısın tatloşumm ...inşallah üzülmemm ama benimm kocaa böle devam edersee üzülmemek elde degill ....sende allaha emantsinnn cnmm kendine ve yegenime çok iiyi bakkk

uğurlu bebek evlililklerde böyle şeyler yaşıyoruz bazen evet. benim tavsiyem sakın gözyaşını gösterme seni güçsüz zayıf görmesin umursamaz davran bazı konularda onu takmıyormuş gibi. tabi eşini en iyi sen tanıyorsun biraz sakin düşünmeye çalış. kendi değerini bil. mesela sinirlendiğn an kendin için güzel giyin makyaj yap saçınla başınla ilgilen sonra işine bak kendin için süslen bunu onon gözünün önünde yap kendine değer verdiğini göster yani. yanlış anlama beni canım süslen püslen dışarı çık demiyorm o zaman ters teper. evde kendin için yani. ben önceden ağlardım yanlış yapmışım zayıf yönümü gösteiyodum eşime. şimdi sçlarımla ilgileniyorum makyaj falan üstümü başımı giyiniyorum. vs oda barıştık falan zannediyor hevesleniyor kendisi için zannediyor sonra ben işime bakıyorum o zaman fena koyuyor yani.

cnm bende bugunn ölee yapmaya başladımm zatenn işe gelirkenn süslendiimm saçlarımıı yaptımm birazda makyajj yaptımm şok olduuu sabahh konuşmayaa çalıştıı ama muhatap olmadımm kahvaltıı yaptıkk beraber kendii çapındaa odaa bana surat yapıoo ben konuşmuyomm yaa peşimde dolanırımm sanıyoo bundann sonra çok beklerrr

birde küs olduğunuz zaman değil barışıp sakinleştikten sonra konuşmayı dene canım. kavga ederken sen istediğin kadar anlat anlamaz seni
cnnm normal gündede anlamıyooo boş boş bakıoo bana annen şöle yapıo bana diyomm hiçç umursamıyoo yanii benii eşi olarakk hala kabulll etmediii sankii zorla evlendikk peşimde dolandığıı evlenn benimle dediğii günleri unutmuşş yada hepsi yalanmışşş sevgisi olan insan eşinii bu kadar hiçe sayamazz

canım erkekler çocuk gibi olabiliyor bazen ben de bazı zorlu günler geçirdim hiç geçmez zannediyordum ama geçiyor işte. evlilik öyle hemen oturmuyor işte ceremesini biz kadınlar çekiyoruz. hemen hemen her evlilikte yaşanıyor bunlar. kendine dikkat et canım