Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hazalcım ben bunu çoktan hissettim yalnışmı hissediyorummuda dedimş sen ikinciyi ben 3.y istiyorum seninde belirttiğin gibi hepsinin sevgisi ve güzelliği ayrı ilk günkü gibi çok istiyorum ve o heyecanı yaşıyorum duygularıma tercüman oldun teşekkür ederim. inan ben herkesi çok sevdim hergün buraya girenler genelde aynı kişiler ve ısındım düşünüyorumki birgün biryerde birleşsek birbirimizi daha yakından tanısak burda zaten bir aileden farksız gibiyiz hepinizi çok merak ediyorum

Slm kızlar!🙂
Ben kan testi sonucunu aldım;tabiki NEGATİF 🙂 Bekliyordum zaten umutlu değildim biliyorsunuz.
Neyse artık bir başka bahara 😉 listenin başını artık daha fazla tutmayayım;teşekkür ederim
Bu arada ;biz bir süre daha bebiş düşünmemeye yeniden karar verdik.Biliyorsunuz bu da olsa kazara olmuş olacaktı. 🙂

Sizlere bu süreçte bana destek olduğunuz için teşekkür ederim. Sizlerde gelen güzel haberleri okumaya devam edeceğim.

Şimdilik hoşçakalın 🙂

reyhan ve yoncax aramıza hoşgeldiniz...ne zamandan beri bebek istiyorsunuz ?hayırlısı olsun hepimiz için..
eyşancım hoşbulduk canım teşekkür ederim.biz bebişi geçen ay istemiş ve başlamıştık sonra yumurtlama döneminde iken birden vazgeçip 1 ay daha bekleyelim dedik. yani temmuz boş geçecek.kısmetse ağustosta başlayacağız