Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

dualarımızz seninlee gülümm rabbim senin ve ailen için en hayırlısını versinn güzel haberlerle gel tatlımm inşallah aminnn..valla ben de bazenn kendimee hayran kalıyomm nerden geliyoo bu sevimlilikk diyee ayy çokda mütavaziyimm haa
ne yaapalımm cnm tak takk nereye kaadar en iyisii biraz delii olmakk mutlu edebiliyosamm ne mutluu banaaa... hepp gülünn canlarımmmmmmm

Slm kizlar ohh be sonunda kavustum telime bozuktu giremedim🙂 iyisiniz insallah ya ben cuma gunu ata binmistim baya hopladim fln eve geldim leke gelmis cok acik pembe adet oldum sandim fakat sonra gelmedi birde pazar sabahi yine az leke geldi onun haricinde bisey yook..acaba ameliyat taze oldugundanmi geldi leke yoksa ameliyattan sonra ilk hasta olusummuydu?? Aklim karisik valla benden boyle iste 🙂

ayyyy inşallah iyiye işarettir canım.. güzel haberlerini bekliyoruz.. dualarımız seninle.. adet günün geçmişmiydi canım..

allah hepimizin yüzünü güldürsün canım...

canım aklında kalmaması için doktorunu arasana için rahatlar...daha yeni ameliyat oldun ata biniyorsun alemsin valla 🙂 dikkat et kendine biraz...