Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kolay gelsin canım madem.napayım tatloşum gezdik geldik işte.güzel oldu hava değişimi.sen neler yaptın kuşum.varmı değişiklik

yok bidenem yaa bizde bir değişiklikk 🙁(( kürlere devam ediyozz işte hayırlısı bakalımm🙂 ama yerimde duramıyommm o ayrı mesele hafta sonu yerimde duramadığımdan evi baştan aşağı temızlık yaptımm🙂))

yok canım bende uygulamıyorum çünkü tedavi süresi uzuyo ilaçlar daha çabuk sonuç veriyo o yapmıyorum ama güçlerine inanıyorum senin eşin spermogram yaptı mı belki ondan da tedavin cevap vermiyor olabilir.

sipermiogram yaptırdık canım sorun yok allaha şükür.ben rahim filmi çekilmedim ama 3 ay ilaç tedavisi yapıp sonuç alamazsak,aşılamaya geçmeden önce çekicez dedi doktor...sen çektirdin mi rahim filmi ?

kıssssslarr nerlerdesinizz yaa bugunn bu sitee çok sessizz kaldıı goncaaa mevlanaaa yakışıklı ayşe&ramo sunflower muamma........................... nerelerdesinizz arkadaşlarrr yaa ben burdaa bugunn tek kaldımm
canımm çok sıkıldııı:-(((

canımcımmm geldimmm 🙂 sıkılma yaaa kıyamam 🙂 nasılsın ? senin bu enerjine bayılıyorum ya bize de moral oluyorsun 🙂 valla ben size yarın öğlenden sonra haber vericem bakalım çatlama iğnesi sonucu ne oldu,inşallah hayırlı haberler veririm....bana bol bol dua edin kızlarr...

sipermiogram yaptırdık canım sorun yok allaha şükür.ben rahim filmi çekilmedim ama 3 ay ilaç tedavisi yapıp sonuç alamazsak,aşılamaya geçmeden önce çekicez dedi doktor...sen çektirdin mi rahim filmi ?
evet canım çektirdim sorun yoktu eşimde de öyle inşallah aşılamaya kadar uzamaz iş biran önce hamile kalırız