Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar ara ara kahverengi akıntı geliyor.adet belirtisi galiba.kasık sancılarım yok ama göğüs ağrılarım var.şiştim ne varsa yaaa.bi adet olaydım 🙂🙂

kızlar ara ara kahverengi akıntı geliyor.adet belirtisi galiba.kasık sancılarım yok ama göğüs ağrılarım var.şiştim ne varsa yaaa.bi adet olaydım 🙂🙂
adet belirtisi olduğundan eminsen sökülmesi için 1 tane aspirin atabilirsin benimde bazen öyle oluyo çünkü ve ben aspirinle geçiriyorum ama emin değilsen atma.belki yerleşme kanamasıdır.

adet belirtisi olduğundan eminsen sökülmesi için 1 tane aspirin atabilirsin benimde bazen öyle oluyo çünkü ve ben aspirinle geçiriyorum ama emin değilsen atma.belki yerleşme kanamasıdır.

eminim canım hamile olmadığıma.bende biraz önce civan perçemi içtim adet sökülsün diye.biraz kasık sancıları başladı.aspirinin adet söktürdüğünü bilmiyordum.adet gecikmesi olunca bende çok sıkıntı oluyor vücudumda.sökülsede kurtulsam şu sıkıntıdan ...

ewet aspirin kanı cıvıtmaya birebir canm limonda öyle senin ne sorunun wardı canm ?

aspirin kanı sıvılaştırıp adetin sökülmesini sağlıyo ben 2 gün atıyorum ondan sonra hemen söküyo ama fazla atma canım gerçi günde 1 tane alınabiliyor diyorlar ama ben 2 tane tek atıyorum.

tabii ki canımcım muyneden sonra hemen yazarım sonucu.sen ne durumdasın bu tedaviyi kaç kere denedin ?
canım klomen ilk ay bende kist yaptı sonraki ay kisti geçirdik ondan sonra tekrar kullandım iğneyle çatlattık ama kısmet deyilmiş olmadı bu ay yine denedik ve ayın 12 sinde iğnemi vuruldum şimdi beklemedeyim allahın izniyle bu ay tutmuştur diyorum ama kısmet.bakalım 1 haftaya kadar belli olacak senin kaçıncı denemen ve bunun dışında bitkisel kürlerden yararlanıyo musun?

inşallah tutmuştur canımm...canım benim 2. ayım bu ay...ilk ay benimde kist oldu , sonra geçti bu ayda çatlama iğnesi vurdu.evet bizim tedavi sürecimiz aynı gidiyomuş 🙂 ben bitkisel kürleri yapmıyorum,çok fazla inanmıyorum açıkçası,herşey allahtan bence.sen yapıyormusun ?