arkadaşlar dün banyoda ayağım kaydı düştüm ama nasıl düştüğümü hiç hatırlamıyorum. eşim koştu ama çoktan düşmüşüm. ayaklarım soyuldu her yerim ağrıyor. özellikle parmaklarım. hamile olsam belki bebeğimi kaybetmiştim. hani biz hemen bebek olsun istiyoruz ya rabbim biliyor işte öyle takdir ediyor. hayırlısıyla hamile kalalım inş.
geçmiş olsn canm banyolarda dikkat edilmesi gerekiyo ayak kayıyo gerçekten tabiki herşeyin hayılrısı olsn önce rabbim ne zaman takdir ederse o zaman olur
kızlarrrr !!! bugün muaynem var yumurta büyümüşse çatlama iğnesi vurulcam...yada bir kaç gün içinde vurulcam...sizden bişey istiycem lütfen bana dua edin 🙂 çok heyecanlıyım yaaaa hemde çok umutluyum 🙂 allahım inş. bu sefer olur...
arkadaşlar dün akşamdan beri yoğun kanamam var acayip sancım var hamile değilim onu anladım da ama renk olarak da adet dönemimdeki gibi koyu değil de daha açık renkte acaba bi sorun olabilir mi ilk defa başıma böyle bişey geldiği için bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
kan testi yaptırdımda sonuç 1,2 çıktı doktorda 1 hafta daha beklememi söyledi ama dün akşamdan beri sancım çok var ve adetim başlad sanki ama rengi çok farklı ondan korkuyorum işte ilk defa böyle bişey başıma geldi de
canım cuma günü yumurtam büyümüştü ve çatlama iğnesi vuruldum, dün ve bugün eşimle birlikte oldum,salı günü tekrar muaynem var bakalım inş.tutmuştur...
kan testi yaptırdımda sonuç 1,2 çıktı doktorda 1 hafta daha beklememi söyledi ama dün akşamdan beri sancım çok var ve adetim başlad sanki ama rengi çok farklı ondan korkuyorum işte ilk defa böyle bişey başıma geldi de
canım cuma günü yumurtam büyümüştü ve çatlama iğnesi vuruldum, dün ve bugün eşimle birlikte oldum,salı günü tekrar muaynem var bakalım inş.tutmuştur...
inşallah canım hakkında hayırlısı olsun beni haberdar et ama çünkü seninle rahatsızlığımız aynı.eğer birimiz hamile kalırsak diğerimize önerilerde bulunabiliriz.