Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bugun onlineim ama siz yoksunuz🙁 bende adet olamiyorum kader arkadasi olalim🙂 kiz bi kac gun daha bekle kan testi yaptir net cvp alirsin..ben valla neremden soluk aldigimi bilmiorum cok yogun calisiyorum aksam eve zor atiorum kendimi..
aynen bende dün ben yoktum canm benm kırmızılar geldi sonunda bu ay olması mümkün değildi yumurtlama dönemimde eşimle ayrıydık sölemiştimde canm eee bu benm adet neden düzensizleşti anlamadım gitti canm be🙁

canimcim merhaba,
bende sunu soylemek istedim:iliskiye girmeden 2 saat kadar once esine kahve icir,mesela esinin arasi turk kahvesiyle iyiyse yemekten sonra yapiver,spermleri canlandirip guclendiriomus,ben bu ay denemistim,insallah....
tmm bidenem onuda deneyelimm bakalımm midemizz arap çorbası gibi oldu yaa hadi hayırlısı bide eşime destek olmak için ben de yiyip içiyomm ve o yüzden yerimde duramıyomm bir haller oldu bana hahah🙂)

kızlarrrr !!! bugün muaynem var yumurta büyümüşse çatlama iğnesi vurulcam...yada bir kaç gün içinde vurulcam...sizden bişey istiycem lütfen bana dua edin 🙂 çok heyecanlıyım yaaaa hemde çok umutluyum 🙂 allahım inş. bu sefer olur...

kısslarrr neler yapıyorsunuz nasılsınız nasıl gidiyoo bakalımm... ben artııkk elimdekilerle mutlu olmaya çalışıyomm ... bu arada kızlarra artık keçi boynuzundan mı nedirr benim elim yüzümm kulaklarıma kadar yanıyoo yaa ne yaptıı bu kür bana ters etkimi yaptıı

iiiyiz canm ben kırmızıları gördüm 5 gün gecikmeyle yine az ye kız durmazsınız yoksa ikinizde yerinizde karı-koca yada birbirinizi yada tamamlarsınız

tatlım aynı anda iki kür mü uyguluyorsun anlamadım önce sanki incir kürü yapıyorum yazmıştın? tatlım bu kürlerin aynı anda kullanılmaması gerektiğini biliyorum ama bir araştır istersen