blncımm benimde eşimde varıkosel çıktı ondan bebeğimiz olmuyomuşş olması zaman alacakmışş ilaçlı tedavi süreci ameliyat derken bayagı zaman gerekiyomuşş :-((
ben 7 aydır bebek istiyorum ve 2 aydır da doktora gidiyorum pkos tanısı koydu...ilk ay sadece klomen kullandım yumurtalarım istenilen ebata geldi ama çatlamadan kiste dönüştü 🙁 bu ay o yüzden çatlama iğnesi vuracak.inşallah tutar... rabbim hakkımızda hayırlısını versin... 🙂
çok teşekkür ederim cnm desteğin için.sen de var m bir gelişme mutlaka eşine de test yaptır.doktor tedavi için erkekten başlayalım diyor onda problem varsa çözüm tüp bebek dedi.ama kadında problem varsa çözüm çok yönlü ve zaman alıcı olabilir diyor.
canım eşimde bir problem yok o spermogram baktırdı sorun bende malesefki pkoluyum ama bakalım umudumu kaybetmemeye çalışıyorum inşallah hepimiz muradımıza ereriz.
kızlar bu defa tutmuştur değil mi 7-8 yumurtam olmuştu bunlardan 3-4 tanesi iğneyle çatlar dedi doktorum bende doğal olarak şansımın yüksek olduğunu düşünüyorum adetime 1 hafta var kasık ve bel ağrılarım var ama çok değil hamile arkadaşlar beni bu konuda bilgilendirir misiniz siz de var mıydı böyle belirtiler?
aminnnnnn🙂 peki sen iğne olmuş muydun?bide dün hemen arkasından tekrarlayınca cıkmadı bu sabah yapınca yine silik çizgi çıktı.salı günü regl günüm ama sabredemiyorum işte🙂
aminn inşallah sende hamilesindir.salı günü adet günüm bakalım görücez.2 yumurta olmuştu bende tek güvendiğim şey yaşım genç o yüzden olur belki diyorum
Cnm korkma lutfen ben her doktora gittigimde altan ultrasonla bakiyor ve hic acimiyor bence korkacak bisey yok yada ben alistim haha🙂 insallah sen hamilesin takma
canimcim merhaba,
bende sunu soylemek istedim:iliskiye girmeden 2 saat kadar once esine kahve icir,mesela esinin arasi turk kahvesiyle iyiyse yemekten sonra yapiver,spermleri canlandirip guclendiriomus,ben bu ay denemistim,insallah....