Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

amin canım bende pkoluyum aynı durumdayız inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

canım eşimde bir problem yok o spermogram baktırdı sorun bende malesefki pkoluyum ama bakalım umudumu kaybetmemeye çalışıyorum inşallah hepimiz muradımıza ereriz.

kızlar bu defa tutmuştur değil mi 7-8 yumurtam olmuştu bunlardan 3-4 tanesi iğneyle çatlar dedi doktorum bende doğal olarak şansımın yüksek olduğunu düşünüyorum adetime 1 hafta var kasık ve bel ağrılarım var ama çok değil hamile arkadaşlar beni bu konuda bilgilendirir misiniz siz de var mıydı böyle belirtiler?

aminnnnnn🙂 peki sen iğne olmuş muydun?bide dün hemen arkasından tekrarlayınca cıkmadı bu sabah yapınca yine silik çizgi çıktı.salı günü regl günüm ama sabredemiyorum işte🙂
canım hamile olabilirsin ama iğnenin etkisi de olabilir iğneden 10 gün sonra test yapın diyorlar rabbim gönlüne göre versin.

Esmeerli cnm bilirim o derdi bendede 3ay surebilirmis adet olmam off ama yinede bi umut iste yap bir test.. Ne kaybedersinki??

bilmiyorum valla.şuan feci hastayım.bademciklerim şişti ağrıyor.bende bademcikler şiştimi kulağımıda vuruyor ağrısı.başım ağrıyor.dün bişiyim yoktuçne olduysa gece başladı ağrılar..haa bide göğüslerim acıyor sanırım adet olma zamanım geldi ..