Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

lütfen bi yorum yapın meraktan ölücem burda🙂 kanda da yaptıramıyorum iğne etkilediyse iyice ümitlenmeyim diye çatlicam nerdeyse

Hiç korkma. Hiç de ümitsizliğe kapılma. Kimi insan ilk ayında 2. ayında hamile kalıyor. Kimi aylar sonra... Olacağına inanacaksın en başta. Moralsiz, stresli olunca zaten hamile kalamıyorsun. Öünkü insanları hormonlar yönetiyor. Olacak oldu mu oluveriyor. Bir erkekte binlerce spermden sadece 1 tanesi ya 1 tanesi yeterli oluyor. Dualarım hepinizle...

Canım iğnenin etkisimi bilmem ama ben 6 gün önceden gebelik testinde görmüştüm.
Aynı sen gibi 2. çizgi silik çıkıyordu.
İnş. gelmiştir bebeğin...

sagol berrakcım yorumun için açıkçası çok korktumm hala korkuyommda ümit ediyorumm inşallah olur rabbimden en büyük istegimm bebek sahibi olmak zatenn yinede her şeyin en iyisini allah bilir vermezsede vardır bundada bir hayır diyorumm kendimi artık böle teselli ediyom ne yapıyımm aglasam sızlasam üzülsem degişen bişe yok barii içime böle ferahlık veriyimm sadece dua edinn benim gibiler için anne olmak isteyen herkese rabbim bebek nasip etsinn o güzel duyguyu tattırsınn hiç bir kadının kucagı boş kalmasın aminn :-(((

Canım iğnenin etkisimi bilmem ama ben 6 gün önceden gebelik testinde görmüştüm.
Aynı sen gibi 2. çizgi silik çıkıyordu.
İnş. gelmiştir bebeğin...
aminnnnnn🙂 peki sen iğne olmuş muydun?bide dün hemen arkasından tekrarlayınca cıkmadı bu sabah yapınca yine silik çizgi çıktı.salı günü regl günüm ama sabredemiyorum işte🙂