Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba düzenli adetim vardı geçen ay umreye gittiğimizi için geciktirici hap kullandım 17sinde hasta oldum bu ayda normal olarak 16sında olmam gerekirdi olmadım bende kan testi yaptırdım ama sonuç 1.2 çıktı bi doktora danıştım bi hafta daha beklememi söyledi bana bu konuda yardımcı olurmusunuz acaba hamilemiyim yoksa ilaçtan dolayı mı bi gecikme yaşıyorum ...

Slm kızlar yorumlarınızı okudum ama alıntı yapamadım malesef, teşekkür ederim es geçilmemiş, çok memnun oldum 🙂)
Dediğim gibi burada bilhassa esmerli ve mevlananın desteğiyle bebeğim geldi çok şükür.
Şuan 24 haftalığız, nasipse bir oğlum olacak.
Rabbim bu duyguları isteyen herkese yaşatsın, aslında dünyaya gelene kadar yine endişe devam ediyor, yani hamile kalmakla bitmiyor iş.
Benim 2. ay bebeğim geldi çok şükür, ama prolaktin yüksekti, hayıt suyu kullanmıştım, onun hormonlara fayda sağladığını düşünüyorum...

slm cnm rabbim bebeginede sanada saglıklı ömürler versin darısı bizlere inşallah ben 9 aydan beri beklemekteyimm fakat eşimde varikosel çıktıı ondann dr zaman dedii bu zamn dilimi için dua edermisin yada öneriler verir misin

arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldım daha önceden misafir olarak grimiştim benim size bi sorum olacak 3 günlük bi gecikmem var buna ilava olarak bulantı gaz problemim ve acayip şekilde yorgunluk hissi var kan testi yaptırdım sonuç 1.2 çıktı daha önceen yağtırdığımda 0,01 çıkmıştı doktorda bi hafta daha bekle tekrar test yapalım dedi sizce hamile olabilirmiyim çok istiyoruz da bir bebeğimiz olsun diye inş. hamileyimdir 😀

hoşgeldinn gizemlii hamile olma ihtimalin yüksek cnm çünkü belirtilerin hamilelik belirtileri bence 3 gün daha bekle tekarr kan testi yaptır o zamana belli olur inşşallah cnm

Amin canım.
Dua her zaman ediyorum, bayanlarda sorun olunca hep hayıt suyu öneriyorum, fakat erkek için çözüm nedir bilmiyorum.
Ama bi kaç arkadaş keçi boynuzu kürü falan deniyordu araştır istersen.
Belki zor bir süreç ama Rabbim gönlüne göre verecek inş...

Canım şuan sonuç negatif ama geç döllenmede olabilir.
Belirtilere pek takılma derim, çünkü ben ilk ay resmen hamileyim dedim.
Hatta hiç gecikmediği halde regl 5 gün gecikmişti yani kesin emindim ama ilk ay gelmedi bebişim.

blnnn canım toparlanmana inan çok sevindim valla hiç aklımdan çıkmadın inşallah o %5 lik ihtimalle hamile kalırsın.

çok teşekkür ederim cnm desteğin için.sen de var m bir gelişme mutlaka eşine de test yaptır.doktor tedavi için erkekten başlayalım diyor onda problem varsa çözüm tüp bebek dedi.ama kadında problem varsa çözüm çok yönlü ve zaman alıcı olabilir diyor.