Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Arkadaşlar formda yazılanları takip ediyorum.Belki birilerine faydası olur ümidiyle de yazmadan duramıyorum.Benimde çok yakın bir arkadaşımın bebeği olmuyordu.kendisi polikistik over di eşininde sperm sayısı sınırda idi.Arı sütü ve polen ile hamile kaldı.hem eşi hem kendi düzenli iki ay kullandılar.Ne olur bir deneyin derim .Çünki ne kadar zor bir durum oldunu arkadaşımdan biliyorum 8 sene dile kolay her ay adet olduğunda tedavi görüp beklediğinde ağladığını bilirim🙁 Ne olur bir deneyin derim dr ona olmaz demişti o kadar ilaç vs den sonra ; götürüp dr un tabiri caizse gözüne soktu hamile raporunu. Tabi ki her şeyin sebebi önce Allah ama zararlı bir şey değil kimyasal değil denemekten bir şey kaybetmezsiniz.Girin siteyi bir inceleyin www.aridiyari.com çok güzel bilgiler var araştırmalar var .

geldim canımmm 😀 açtı en sonunda modsemi hehehe yarın kociş sperm testine gidecek.en sonunda ikna ettim onu ohh be.inş ii şeyler olur ya.kötü bişi çıkmasın.özledim kıss seni nasıl gidiyo
benim kocanında yarın testi varr tatlımm yaşasınn film felan çekeceklermiş gülümmmmm bende seni özledimm iyi gidiyoo ama benimde işler çok yogunn yaa

evet canım duydum ben bunu ve çok faydalı diyorlar.ben şuanlık eşime keçi boynuzu kürünü içiriyorum.tadı kötü ama içiyo garibim ne yapsın çare olur diye.ama bunuda tavsiye ediyorum.spermlerin sayısını arttırıyor.

benim kocanında yarın testi varr tatlımm yaşasınn film felan çekeceklermiş gülümmmmm bende seni özledimm iyi gidiyoo ama benimde işler çok yogunn yaa
bugünde sen müsait değilsin desene 😀 napalım arada yazışırız bugün o zaman.o zaman yarın ikimiz içinde hayırlı birgün olsunn.bak canım bu arada eşine mutlaka keçi boynuzu kürünü içir oke.acayip süper bişi

1 lt suya yaklaşık 12 13 keçi boynuzu kır ve en fazla 5 dk üstü kapalı şekilde kaynat.altını az kıs.sonra kapat ve 20 dk öylece dinlendir.sonra keçi boynuzlarını çıkart suyunuda bi kavonaza koy.eşine sabahları kahvaltıdan önce 1 bardak, diğer yarısınıda gece yatarken içir.yaklaşık 1 hafta boyunca böle uygula.hergün yeni yap ama oke.1 haftadan sonrada sadece geceleri yatarken 1 bardak içir.3 ay boyunca böyle devam etsin.daha ileriki zamanlardada arada uygulasın.acayip spermlerin sayısını arttıran bir kür.akciğer kanserinede iyi gelen bişi.hiç zararı yok.

tmmm gülümm deneyelimm bakalım benim eş içer mi o ayrı meselee 🙂))

valla benimki içmiyordu ama o kadar masum yaptımki kendimi dayanamadı içti valla 😀 tadı hiç güzel değil ama harika bir kür.zaten sende sorun yok eşinde problem.onun yapması gerekiyo bişiler tatlım

kuşumm benim yemek yapmam lazım kociş gelicek 1 saat sonra 😕 eğer bişi yazarda cevap vermezsem bilki mutfakta cebelleşiyorumdur 😀 çokkkkk öptümmm seni annemmm.yarın haberleşiriz artık güzel havadislerle okiş kuşum.kendine çok iyi bak ve ALLAHA emanet ol.