Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Binn lutfen olumsuz dusunme bu devirde herseyin caresi var ozaman tup bebek deneyin doktorlar abartiyor bazen zaten 2milyon sperm varsa birtane saglikli lazim onuda bulup canlandiriyorlar yani allah verdikten sonra olmicak bisey yok sen uzulme lutfen..

cnm benim eşim doktor o yüzden bu kaygımız.Doktorumuz şansımızın %5 olduğunu söyledi tutarsa da düşük ihtimali yüksek dedi.ondan bu yıkıntımız.keşke ...

canım belki o %5 lik ihtimalin içindesindir bence eşini güzel bir şekilde ikna etmeye çalış ama sakın üzerine gitme onunda senin kadar üzgün olduğunu unutma ona göre davran.inşallah rabbim sesinizi duyarda size kucağı boş bırakmaz.

vayyy gıcık kadınn vayyy sinir oldumm bak şimdi kadına neyse canımm sen iyi oldaa mutlu olda nete girmesen de olurr güzel haberlerini alalım bana yeter cnm ama gene de sohbetinii öşledimmm:-(

ben hala adet olmadım kıslar.bakalım bu sefer kaç günlük gecikmeyle gelicek.önceki adetim 52 gün sonra gelmişti.bakalım kendi rekorumu kırabilicem mi 🙂 🙂

merhaba kızlar.ben bugun uye oldum.benı bırsey hakkında bılgılendırır mısınız. ben 19 martta adet gördum.5 nısanda mıgde bulantısı yasadım. 3 gun surdu.ates basmaları sonra usume oldu.9 nısan da test yaptım.ılk once tek cızgı cıktı. ıkıncı cızgı de 2 dakıka ıcınde geldı tam testı atacakken.ama sılıktı. 15 dk.sonra kayboldu.cok dıkkatlı bakınca bellı oluyodu zaten.4 gundur de <linkz id="linkz26">bel</linkz> ve <linkz id="linkz25">kasık agrısı</linkz> var. testı yapalı da 4 gun gectı.adetıme daha 7 gun var. mıgde bulantılarım ates basmalarım devam edıyo.ates cok basıyo.esım usurken benı ates basıyo ustumden atıyorum yorganı.sankı bogulacak gıbı oluyorum.yorgunluk ve uyku hıssı var.sabahları kalkasım gelmıyo uykudan. sabah mıgde bulantısı var hafıf bas dönmelerı oluyo.ates basmaları ve mıgde bulantısı uykudan uyandırıyo.gecelerı uykum yok. acaba ben hamıle mıyım ya. ne olur bana yardım edın. gunumden once de gıdıp kan testı yapmaya korkuyorum cıkmaz dıye 🙁<!-- google_ad_section_end -->

hoşgeldinn cnm tariflerin gebelik belirtisi oldugunu gösteriyoo eger adetine 7 gün varsa kan testi yaptır belli olur cnm kanda 10 günde belli oluyo gerçi idrarda kendini belli etmiş bebiş ama bence garanti olması açısından kan testi yaptır

vayyy gıcık kadınn vayyy sinir oldumm bak şimdi kadına neyse canımm sen iyi oldaa mutlu olda nete girmesen de olurr güzel haberlerini alalım bana yeter cnm ama gene de sohbetinii öşledimmm:-(
geldim canımmm 😀 açtı en sonunda modsemi hehehe yarın kociş sperm testine gidecek.en sonunda ikna ettim onu ohh be.inş ii şeyler olur ya.kötü bişi çıkmasın.özledim kıss seni nasıl gidiyo