canım bende kullanıyorum ne yazık ki 🙁 ama bende hamile kalınca hemen bırakıcam.aslında belki çocuk olması için bile bırakmalıyız ama ne yazık ki bırakamıyorum 🙁 inş.en yakın zamanda hamile kalırız da bebiş bizi bu sigara illetinden de kurtarır 🙂
bugün eşim tekrar spermiogram yaptırdı ve 2 milyon çıktı artık direk tüp bebeklik bizimkisi.eskiden olanların önemi yok artık.eşim de tüp bebek istemiyor operasyon geçirmek istemiyor ben de korkuyorum biz pes ettik Allah size kolaylık versin inşallah allah isteyen herkese nasip eder o güzel duyguyu.çok üzgünüm çook
sağol cnm.evlat edinmek istemiyoruz.başıma geleceğini hiç tahmin etmezdim.yani geç olucak ama olacak diye düşünüyordum.ama nasip %5 şansımız varmış tüp bebekte eşimin yaşından dolayı.o yüzden eşim istemiyor.
eşim ankaradaa ben istanbuldaydım canm 20 gün oldu yani çalışma yok olmadı bu ay adet olmayı bekliyom bu ay umudumun olmadığını söylemiştim canm hayırlısı artık sen neler yaptın sende durumlar nedir:?
eşim ankaradaa ben istanbuldaydım canm 20 gün oldu yani çalışma yok olmadı bu ay adet olmayı bekliyom bu ay umudumun olmadığını söylemiştim canm hayırlısı artık sen neler yaptın sende durumlar nedir:?