Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla canım ben çalışmıyorum.bursadan istanbula gelin geldim.11 sene çalıştım dinlenicem artık.eşimin maaşı yetiyo şükürler olsun.bende hiç öle bişiler istemem.gözüm yok eşyada falan.yetiyo bu yüzden canım.1 sene kaldı bitmesine.sora rahatlarız inş.amann borçsuz evlilik olmuyoki napalım.ölcek halimiz yok ya

canım çalışmak çok güzel bişi ama istanbulun şartlarını biliyosun.eşim nöbeti bittiğinde akşam 6.30 da evde.yada gece gittiğinde sabah 7.30 da evde.eve geç gelirsem olmaz yemek bekler.sora evde huzursuzluk.hem az para alıcam hem benimkiyle takışıcaz sora.hiççç çekemem evde huzursuzluğu.az para girsin eve fazla gözüm yok ama mutluluğum olsun.

hah şöle yaa helal olsun cnm sana düşüncelerin çok güzel ben şimdi eve gidecem yemek yapacam belki misafirim gelecek belki biz gidecek çamaşırdı bulaşıkdı aman ...neysee ben inanıyom benim içinde çalışmak hayırlısı

aynen canımm.anca çok kötü bişi olması lazımki bende çalışayım sora.ama şuan acelesi yok.kocişim çalışıyo zaten onların görevide bu.ALLAH bile kadınlara evde oturmalarını emrediyo biliyomusun.kadın çalıştığı zaman paranın bereketi olmuyo.ama erkeğinki çok farklı.ben biraz ALLAHIN emirlerine uymaya çalışan biriyimdir.o yüzden çok farklı hissediyorum ve düşünüyorum.

dogrudur cnm rabbimin emirlerine uymayı rabbim herkese nasip etsinn sen de haklısın bir kadının evde kocasını beklemesi en mantıklısı ama tatlım işte ihtiyaç olunca çalışıyo insan bide biz 7.ayın sonunda evlendik o borçları toparlamaya çalışıyoz cnm
bide benim mesai doldu hadi öptümm allaha emanet ol canımm yarın görüşürüz kendine çok iyi bak 🙂