bu arada epeydir okumamışım hepsini okuduktan sonra yazdığım için cevaplar biraz geçmiş sorulara yönelik oldu😀
herkesin güzel dualarına aminnn diyorum kendinize cici bakın😀
Eeh iste az kendime geldim ama bozuluyor bile kadin 3 gun icinde bozulacak yakinda geliyor bebegin dedi🙂 insallah oyle olur artik sabrim kalmadi ve istegimde kalmadi..Sen nasilsin tatlim??
anladım canım içini ferah tut sen.seni çok iyi anlıyorum.Zor bir süreç ama sabret her şey çok güzel olacak ve tüm olumsuzlukları unutturacak bebişimiz bize.
tatlım çoğunlukla geri gelen kısım seminal sıvıdır tabi ilk yarım saat hiç kalkamamak en iyisi ama hareketli spermler heleki ovulasyon gününde zaten belli bir kimyasal tespiti var o yöne doğru direkt hareket ediyor yani varan varmıştır yerine inşallah😀
bir de hiç bir sorun olmasa bile zaten ihtimal 70 milyonda bir bu çiftelerin yorgunluğuna stresine zihinsel olarak hazır olup olamama durumuna göre artıp azalabilir
canım hadi hayırlısı inşallah bence tam gününde ilişkiye girmişsiniz zaten spermler kadın vücudunda 72 saat canlı kalıyor üzülme sen inşallah hayırlı sağlıklı tatlı tatlı bebişlerin olur😀
Doktorum her ay normal şartlardaki her 4 çiftten biri hamile kalabiliyormuş ,şansımız %25 miş.
Sperm analiz sonucumuz olumsuz çıksaydı direk tüp bebeğe yönlendirilecektik.Ama şimdi 6 ay daha düzenli ilişki öneriyor.sonrasını bilemiyorum.umarım 6 ay daha beklemek zorunda kalmam bir an önce kavuşurum meleğime🙂
Doktorum her ay normal şartlardaki her 4 çiftten biri hamile kalabiliyormuş ,şansımız % miş.
Sperm analiz sonucumuz olumsuz çıksaydı direk tüp bebeğe yönlendirilecektik.Ama şimdi 6 ay daha düzenli ilişki öneriyor.sonrasını bilemiyorum.umarım 6 ay daha beklemek zorunda kalmam bir an önce kavuşurum meleğime🙂
Eeh iste az kendime geldim ama bozuluyor bile kadin 3 gun icinde bozulacak yakinda geliyor bebegin dedi🙂 insallah oyle olur artik sabrim kalmadi ve istegimde kalmadi..Sen nasilsin tatlim??
mevlana senin durumun bana birşey hatırlattı bende falcıya gitmiştim bana da çocuğun olmasın diye büyü yapmışlar dedi. bozdurmak için para istedi. bende korktum hemen çıktım ordan. ben ALLAHIMA sığınıyorum kötü insanların şerrinden. bol bol ayetelkürsiyi nas felak ihlas surelerini okuyorum.. sana da tavsiye ederim. kafana takma.. inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz gelir..
arkadaslar en önemli şey sabır ve duaaaaa ben 4 aydır takipteyim bu siteyii 1yıl önce bebegimin kalbi durdu aldırdık 6 aydır bebek istiom bu ay klomen kullandım polen yedim igne gerek görmedi doktor daha önce olmuş dieee ve bekledigim oldu idrarda çıktı 5haftalık sanırım 10gün geçti karın batması sişlik istifar var 10 gündür yarın doktora gitcem ultrasonda görcem melegimi alah hiçkimseye aratması 5aydır mücadele ettim iltahap falan geçti şükürrrr gönlünüzce olsun herseyyyy