kaçıncı ay canm ne zamandır istiyosn hayırlısı olsn canm ya sıkma canını hepimizöleyiz beklemedeyiz her ay bende kırmızıları görüyom hayırlısını ist,yom bende
Kizlar dun ameliyat oldum yarin cikicam hastaneden insallah 5cmlik kist alindi..birde rahim filmi cekildi o cok sukur cok temiz cikti doktor hersey yolunda dedi suan az agrim var ama gececek hepinize tesekkur ediyorum..
Aysecim sakin kafandan hap kullanma doktor takibi cok onemli..esmerli gozun aydin sonunda adet olmussun..gulercim senide tebrik ederim cok sevindim senin adina darisi bizlerin basina..
Hepinizi opuyorum..Kendinize iyi bakin🙂
hayırlı olsun canım. Allah hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. bizim için de dua et. hamilenin duası kabul olurmuş..inşallah bu duyguyu en kısa zamanda biz de yaşarız.
evet kızlar yine doktora gidicem bugün dua edin olur mu?
evet muammacım biliyordum ama yine de üzülüyorum umut işte.o acabalar yok mu tüketiyor bazen.
ayşe&ramo 6 .ay oldu bu ay rahim duvarım kalınmış bugün randevum var hem hormon testi hem de başka tetkikler yapılacak.bakalım hayırlısı artık.haber veririm akşam.hoşçakalın.
evet kızlar yine doktora gidicem bugün dua edin olur mu?
evet muammacım biliyordum ama yine de üzülüyorum umut işte.o acabalar yok mu tüketiyor bazen.
ayşe&ramo 6 .ay oldu bu ay rahim duvarım kalınmış bugün randevum var hem hormon testi hem de başka tetkikler yapılacak.bakalım hayırlısı artık.haber veririm akşam.hoşçakalın.
hayırlı haberlerini bekliyoz canm benmde 6.5 ay oldu ama ne gelen war ne giden herşeyini wakti we zamanının olduğuna inanıyorm hayırlısı olsn hepimiz için ondan hayırlı wakitte gelsin
selam kizlar araniza yeni katildim benim durumlar biraz farkli ben 7 aylik hamileyim sorunum doktor bebegimin esinin kucuk oldugunu gelismedigini soledi 5.ayinda soyledi bu kotu haberi bize simdi 7 aylik oldum nisan 20 sinde randavu verdi gelismis mi die bakcakmis bana korkulacak biset yok dedi ama gelismesi lazimmis aradtirmalar yaptim tehlikeler var cok korkuyorum bana lutfen cevap yazin bilgisi olan var mi
kizlar test 2 defa yaptim 2nci cizgi biraz daha acik renkti 5 dakikada koyulasti 2 side ayniydi belki ben erken yaptim bugun reg gunu ya heyecandan oluyom acaba hastaneyemi gitsem[/QUOTE gozun aydin allah sag salamet kavustursun herkese nasip etsin benim ki biraz sorunlu gebelik umarim sende olmaz
selam kizlar araniza yeni katildim benim durumlar biraz farkli ben 7 aylik hamileyim sorunum doktor bebegimin esinin kucuk oldugunu gelismedigini soledi 5.ayinda soyledi bu kotu haberi bize simdi 7 aylik oldum nisan 20 sinde randavu verdi gelismis mi die bakcakmis bana korkulacak biset yok dedi ama gelismesi lazimmis aradtirmalar yaptim tehlikeler var cok korkuyorum bana lutfen cevap yazin bilgisi olan var mi
Cnm aramiza hosgeldin benim bu konuyla alakali bir bilgim yok malesef insallah bebegin sag saglim gelir dünyaya bize mutlaka haber ver gelismeleri görüsmek üzere..