Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım hosgeldın tekrardan geçmıs olsun tatlım sımdı nasılsın en kısa sürede yıne hamıs olacaksın ınsallah canım benım
Hoşbulduk zelzehciğim daha iyiyim gün geçtikçe merak etmeyin moral olarak eskisi kadar şenim çok şükür ağrılarımi dikiş yerimdeki acılarım dışında süperim,birde burda olmanın tadı bambaşka,ama bebek meselesine gelince daha koskocaaaaa 6 ay var zelzehim yaa bide ondan sonra hamile kalmak için çabala dur😕 neyse herşeyin hayılısı diyelim artuk😀

Selam herkeze kızlar ben geldümmmm,hakkaten bu yeni haline alışamadım formun ben yaa🙁 zaten hasta ve yaşlı bir kadınım bir hayli zor oluyor benim için yeni şeylere alışmak😀
ebrucugum gecmis olsun canim allah sifani versin bide 2 haftalik bebege niye zezeryan yapiyolar canim igne veya hapla dusururlerdi bi de zezeryan olunca bebise 4 sene ara veriliyor ben oglumda zezeryan oldum kas darligi yuzunden ve bu da zezeryan olcakmis hamis olursam bide bana 4 sene bebek yapmamami soylemisti dr bu yil 5 yilimiz oldu ve yeni basladik bebis yapmiya seninki ni anlamadim puroplemini anlatmak istermisin.

kizlar ben bu sitedeki arkadaslarrin bazilarindan sogukluk hissediyorum 2 veya 3 bebegini isteyenlere karsi bence bu yanlis cunku her bebegi ayri bir sevgisi ve heyecani vardir her bebekte ayri bir guzellik ayri bir bekleyis vardir bence bu sogukluk cok yanlis birgun burdaki 1 ci bebegini bekleyen arkadaslarimiz insallah 2 3 bebeginide bekliycek ve ozaman anlanacakki her bebegin ayri bir tadi oldugunu saygilarimla allaha emanet olun.

kesinlikle farklı oluyo her bebek allah nasip ederse benim ikinci olacak ama ben cok heycanlıyım

nediyim hakkinda hayirlisi olsun insallah basarirsin allah yardimcin olsun beni dinleyip dinlememende fark etmez ben fikrimi soyledim ve yardimci olmak istedim kendin bilirsin canim herkes gibi fikrimi paylasmak istedim allah yardimcin olsun

canım zaten ben bugünde yarın çalışırız dıye düşünüyodum ama güzel fıkırlerın ıçın çok sagol yınede haklısında zaten herseyı denıcez tabıkı burada da bırbırımıze yardımcı olucaz paylasıcaz bıldıklerımızı canım benım

canım bencede her bebegın heyecanı farklıdır ben daha ılkını tatmadım ama sıze katılıyorum sen bosver onları canım benım takma kafana herkes 2. bebegını düşününce daha ıyı anlıcaktır sızı

kesinlikle farklı oluyo her bebek allah nasip ederse benim ikinci olacak ama ben cok heycanlıyım
benimde ikinci olcak canim allahimda nasip kismet ederse bende ayni senin gibi cok heyecanliyim ama 3 ay daha cok sabirsizdim surekili idrara testi yapiyordum bizim burda cok pahali o testler bi de tam 100 euroluk test aldim ilk denememizde ama neden se bu ay cok normal bekliyorum heyecan var ama sabirsizlik yok artik o duyguyu astim sanirim rabbim nezaman isterse ozaman gelir canlarimiz.

Hazalcığım telekkür ederim bizim burdaki bağlantı biraz yavaş sayfayı okumak tekrar açmak yazmak bir hayli zaman alıyor o nednele yeni gördüm canım bebeğe gelince walla bilmiyorum neden bir operasyonla almak varken kesilip biçildim bende anlamadım zaten bende enjektör sistemiyle alıcaklarını zannediyordum ama amaliyathanedne bir çıktım belimden aşağısı ağrı içinde kopuyor sonra kendime geldiğimde söyledilerki dikişlerim varmış🙁 bu arada benim bebeğim rahimde değil de tüpte geliştiği için büydükçe tüpü patlatırmış ve hem kendi gelişemezmiş hemde bundan sonra hiç çocuğum olmazmış o nedenle ameliyatla alınmış,doğum içinde 6 sonra hamile kalabilirsin hatta normal doğum yapabilirsin dedi doktor ama ben anlamadım canım😕

hazal sen ılk bebegındekı hamılelık belırtılerını hatırlıymusun nelr yasamıstın ve ne zaman belırtıler baslamıstı
tesekkur ederim canim bizleri anladigin icin evet hatirliyorum canim oncelikle dollenmeden iki uc gun sonra goguslerim cok sisti diklesti ve kasiklarim sanci degilde gerildi sanki birileri iki tarafindanda kasiklarimi geriyorlardi ve sonra kahverengi lekelenme oldu reglime 5 gun varken tabi bu arada uyku gogus ve kasiklarla basladi ve lekelenmeden sonra ben regli oldum sandim takmadim hic birseyi ve doktora gitti esimle bebegimiz olmuyor diye doktor konturol etti ve bir bucuk aylik hamile oldugumu soyledi cok sasirdik ve dunyalar bizim oldu.