Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

rahim filmini nasıl çekiyorlar? zormu? ben de dr sordum bir kaç ay deneyelim olmazsa çektiririz dedi.Rabbim muhtaç etmesin inşallah gerek kalmaz..
canım valla bana ne anestezi uygulandı ne de ağrı kesici ağrı eşiğim düşüktür aslında ama korkulacak bir şey yok ağrı oluyor ama oda ilacın yaptığı yanmadan kaynaklanıyor ve bu ağrı 15-20 saniye sürüyor sonrasında biraz kanama oluyor🙂

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım..rabbimden dilediğim bu çektiğimiz sıkıntıların sonunda bize meleklerimizi hayırlısıyla versin..

slm kızlar bende 4.5 yıllık evlyım evlendıgımden bu aya hıc korunmadık.bı sure tedavı oldum masraflar cok agır geldıgı ıcın bıraktık.sımdı tekrar basladık.klomen hapı ve sonrasında ovıtrelle catlatma iğnesı verdı .sımdı beklemedeyım dualarınızı esırgemeyıın..

hanımlar merhaba, aranıza yeni katıldım ama burda görüyroum ki benim gibi herkes aynı dertden muzdarip. Bende 21 aylık evliyim ve 14 aydır korunmuyoruz ne yaptıysak sonuç alamadık 🙁 doktora gittik sağlık probleminiz yok bekliceksiniz dedi off daha ne kadar beklicez 🙁 bu ayda hiç belirti yok ama yinede bekliyorum son 3 gün direk gidip tüp bebek yapasım geldi valla her ay bi moral çöküntüsü yaşıyorum ve etrafımda herkes hamile bir ben kaldım 🙁

sabret cnm.ne kadar rahat olursan o kadar şansın artar.dua et inşallah senin de bizlerinde bebişi olacak.inan cnm.senin bir sağlık problemin yok şükret cnm.çalışmıyorsan seni oyalayacak bir meşgale bul kendine daha rahat olabilirsin🙂