Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende sizler gibi hamile olmak istiyorum hayırlısıyla.yumurtlama dönemini internettek baktık ve o günlerde ilişki oldu bende beklemedeyim şuan.beklenemeyen gün 12 mart.inşallah o gün adet olmama hayırlısıyla.burdan size hamileyim diyebilirim.

birde birşey sormak istiyorum.sizlerin bilgisi varmı.gebelik belirtisi içerisinde kirpik karışması yazıyor.bu nasıl oluyor.alt kirpiklermi,üst kirpiklermi.birde nasıl karıştığını anlıyoruz.çünkü bu adet öncesi belirtisi arasında değil.hani benzemen bir belirti.o açıdan sordum.bilenleriniz varmı acaba.çok teşekkür ediyorum.

üst kiprik canm çarrpı şeklinde duruyo bildiğim kadarıyla canm bişey kalmamış canm adetine hadi hayırlsı 🙂

tsk yorumun icin canim 4 uncu aydayim umarim bu ay olur 10 gunum kaldi cok sabirsizlaniyorum ama kasiklarim belim cok agriyo belkide yine degilimdir allahim hayirlisini versin herkesi bebisine kavustursun

kızlar sağolun yorumlarınız için..zamanında adet olamamak çok sinir bişiy.stresli oluyorsun.sinirli oluyorsun.vücudun şişiyor.malesef bulunduğum yerde doktor sıkıntısı var.ALLAH yardımcımız olsun...

rahim filmini nasıl çekiyorlar? zormu? ben de dr sordum bir kaç ay deneyelim olmazsa çektiririz dedi.Rabbim muhtaç etmesin inşallah gerek kalmaz..

rahim filmini nasıl çekiyorlar? zormu? ben de dr sordum bir kaç ay deneyelim olmazsa çektiririz dedi.Rabbim muhtaç etmesin inşallah gerek kalmaz..

ben temmuz ayında çektirdim canım.beni çok korkutmuşlardı.bu rahim filminin aneztezili olanı var birde aneztesiz olanı var.ben aneztesiz olanından yaptırdım.film çektirmeden önce ağrı kesici vurdular bana.15-20 dk beklettiler ilaç etkisini göstersin diye.çok uzun süren bişiy değil.ama doğruyu söylemek gerekirse sancılı oluyor.adet sancısında birazcık daha fazla.5 dk filan sürüyo sadece.filmden sonra birazcık pembemsi kan gelmişti benden oda normalmiş zaten.çokta korkulacak bişiy yok.milletin kafasını karıştırmasını izin verme.korkutuyolar çünki.sana tek önereceğim.filmden önce ağrı kesici vurdur mutlaka.eğer vurdurmazsan daha beter sancılı oluyormuş.arkadaşımda çektirdi ona ağrı kesici vurmamışlar çok kötü olmuş.umarım aydınlata bilmişimdir..

teşekkür ederim canım..dua ediyorum de inşallah gerek kalmaz...