mevlanacım çok geçmiş olsun şimdiden,seni takip ediyorum ama bu detayı kaçırmışım.çok geçmiş olsun.Her şey bebek için umarım başarı ile sonuçlanır ve bu çektiğin sıkıntıları bebişin unutturur.dualarımdasın🙂
bende istiyorum geçen sene istemeden kaza ile birkerede hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı şimdi 3 aydır istiyorum ama olmuyor bu ay iki gün gecikti ama bugün karnım ağrıyor sanırım olmadı yarın adet olucam gibi ve buay hiç olmadığı kadar sol kasığımda ağrım vardı çok umutlanmıştım sanırım vücudum bana oyun oynuyor
bu psikolojik de olabilir.kendini hazırlama sakın.normal hayatına devam et gelirse sürpriz olsun.Bu yaşadıklarını biz de her ay yaşıyoruz.Ne kadar az stres yaparsak o kadar olumlu sonuç alırmışız.Doktor sağlıklı 4 çiftten ,(eşit koşullardaki) yalnızca bir çift gebelik yaşayabiliyormuş.Yani şansımız sadece %25 olduğunu söyledi.
mevlanacım çok geçmiş olsun şimdiden,seni takip ediyorum ama bu detayı kaçırmışım.çok geçmiş olsun.Her şey bebek için umarım başarı ile sonuçlanır ve bu çektiğin sıkıntıları bebişin unutturur.dualarımdasın🙂
bende istiyorum geçen sene istemeden kaza ile birkerede hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı şimdi 3 aydır istiyorum ama olmuyor bu ay iki gün gecikti ama bugün karnım ağrıyor sanırım olmadı yarın adet olucam gibi ve buay hiç olmadığı kadar sol kasığımda ağrım vardı çok umutlanmıştım sanırım vücudum bana oyun oynuyor
Cnm kafana takma bak ilkinde hamile kalmissin niye cunki hesapta yoktu bukezde dusunmemeye bak umarim bukez bebegin sIkI sIkI sarilir sana ve asla birakmaz...insallah kisa zamanda tekrar hamile kalirsin..
ben de 2 ay önce 12 maddelik gebelik belirtilerinden 12 sini de yaşamıştım artık kesin hamileyim gözüyle bakıyorduk ama sonuç hüsran.çok kötü hissetmiştim sana tavsiyem test sonuçlarından önce umutlanmaman.