valla canım bayadır giremedim.ösledim bende hepinizi.daha adet olmadım.sanırım yine geç gelicek.adet belirtiside yok.göğüslerde acıma olurdu oda yok.ne gıcık bişiy bu adet düzensizliği.pazartesi nasipse test yaptırıcam.idrar teslerinide güvenmiyorum artık.senin ameliyat işin ne oldu canım.yanlış hatırlamıyorsam bu ay ameliyat olucaktın..
Hadi bakalim hakkinda en hayirlisi neyse o olsun..evet canim ayin 13.inde insallah simdiden heycan basti beni ama atlatacam biliyorum🙂 pazartesi kan testi yaptir olmassa🙂
Hadi bakalim hakkinda en hayirlisi neyse o olsun..evet canim ayin 13.inde insallah simdiden heycan basti beni ama atlatacam biliyorum🙂 pazartesi kan testi yaptir olmassa🙂
pazartesiye kadar adet olmazsam yaptırıcam canım.hamile değilsem de adet oliyim artık yaa.sıkıntı basıyo.şu aralar acayip canım acı yemek istiyor.ben acı biber hayatta yemezdim.şu aralar hep acı biber yemek istiyorum.bunları yazarken bile ağzım sulanıyor.sanırım adet sendromu yaşıyorum 🙂 sende fazla takma kafana.ameliyatı ol hemen ertesi ay hamile kalırsın inşallah.
arkadaşımm ben daha yeni kayıt oldumm ve 2 aylık evliyim bu arada çok tebrik ediyorummm fakat ilişkiye kayganlaştırıcı olmadan giremiyorum doktorun tavsiyesiyle bende hamile kalmak istiyorum fakat bazı jeller spermi öldürüyor senin önereceğin birşey var mı şimdiden teşekürler.....
bende istiyorum geçen sene istemeden kaza ile birkerede hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı şimdi 3 aydır istiyorum ama olmuyor bu ay iki gün gecikti ama bugün karnım ağrıyor sanırım olmadı yarın adet olucam gibi ve buay hiç olmadığı kadar sol kasığımda ağrım vardı çok umutlanmıştım sanırım vücudum bana oyun oynuyor
arkadaşımm ben daha yeni kayıt oldumm ve 2 aylık evliyim bu arada çok tebrik ediyorummm fakat ilişkiye kayganlaştırıcı olmadan giremiyorum doktorun tavsiyesiyle bende hamile kalmak istiyorum fakat bazı jeller spermi öldürüyor senin önereceğin birşey var mı şimdiden teşekürler.....