Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cnm iyim sagol benim adetler duzensiz bu ay yine adet sokturucu kullandim buyuk ihtimal pazartesi fln olurum..sende alemler nasil🙂

cnm ben malum 14 ünde oldum belirsizce adet düzensizliği yoktu o da oldu artık.yarın dananın kuyruğu kopacak,teşhis koyulacak.Sana gelince bir arkadaşa adet söktürücü verdi doktor o ay hamile kaldı allah sana ve isteyen herkese verir inşallah🙂

Ahh cnm ben 1 senedir kullaniyorum bu haplari hala ne gelen vaar ne giden ama sagol yinede🙂 neoldu doktor bugundu terminin merak ettim yaz mutlaka optum

evet kızlar geldim.biraz kaygılı geçti .doktor ultrasonda bakınca ama bi dakika dedi o an kalbim duracaktı bebek var biliyordum çıkmadı testte allahım şükür dememe kalmadan rahim şekliniz hakkında yorum yapıldı mı daha önce diye sordu doktor.rahim duvarım fazlaca kalınmış bir kaç tetkikten sonra ne yapılacağını anlatacakmış ne olacak bilemiyorum.dua ediyoruz elden başka gelen bir şey yok🙁

Cnm birsey cikmaz insallah ama hicbirsey demedimi tam olarak?? SIkma canini allahin izniyle bisey olmaz🙂

ben de ciddi birşey olduğunu sanmıyorum canım tedavin neyse olursun geçer rahat ol:ıslık: