canlarım benim.bayadır giremiyorum.gezmeden kendime alamıyorum.o komşu senin bu komşu benim paso geziyorum 🙂🙂 geçen ay 29. günümde adet olmuştum.29. günümü geçirdim ama adet olmadım bakalım inşallah hayırlı haberler verebilirim sizlere.benim için bol bol dua edin emi 🙂🙂
adet olmadım canm benm 🙂 yarın sabah yapcam test olmasam aldım 😀 bakalım hayırlısı inş tutmuştur sık sık tuvalet war kasıklarda batma war ara ara canm bakalım ne olcak hayırlısını istiyom her zaman
4 ay önce gecikmem çok olmuştu kist çıktı tedavi oldum 2 ay geçti cnm 8 aydır istiyorduk zaten ozamnda 6 ay daha deneyin olmazsa tedaviye başlarız dedi başından saldı beni 2 ay kaldı olmazsam gitcem dr tedaviye başlıycagız çok yıprattım olmuyor diye cnm
haşgeldin canm illaki olur sabret biliyorum zor bbi kelime ama başka bişey gelmiyo insanın elinden inş fazla bekletmeden gelir seni bebişin hayırlıısı olsn
haşgeldin canm illaki olur sabret biliyorum zor bbi kelime ama başka bişey gelmiyo insanın elinden inş fazla bekletmeden gelir seni bebişin hayırlıısı olsn