Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aslında bende heycanlıyım ama çaktırmamaya çalışıyorum.eşimi umutlandırmak istemiyorum.ayy kızz inşallah bu sefer tutmuştur.şurda bide ben bi güzel haber versem tam süper olucak haaa 🙂

Ama cnm adetine 2 hafta var bukadar erkende hamilelik belirtisi olurmuki yoksa gecen ay ustunemi gordunki adetin normalmiydi??? Bi test yapsan acaba🙂

Ama cnm adetine 2 hafta var bukadar erkende hamilelik belirtisi olurmuki yoksa gecen ay ustunemi gordunki adetin normalmiydi??? Bi test yapsan acaba🙂

adetim gayet normal geldi canım o zaman..eğer hamile olmuş olsaydım mide bulantılarım başlamazmıydı.göğüs ağrım var,inceden kasık batması.ama çok az,haa bide uykuya doyamıyorum.sürekli uyusam hayır demem.

Herkezin migdesi bulanacak diye bir kaide yokki ya umarim piskolojik degildir..sen bir test yapsan cunki hamile olsan bile belirtiler icin erken degilmiki?? Belkide hamilesin ve yinede adet oldun!! Benim ablam 4 aylikken fark etti oda normal rutin kontrolde cunki normal adet oluyordu galiba 7 aylik olana kadarda adet oldu her ay yani hersey olabilir sen dikkat et ve bi kan testi yaptir..Yinede hakkinda enn hayirlisini diliyorum tatlim senin icin

Esmerliii ayy birden içim bir garip oldu, benimde öyle olmuştu koltuk altından göğüse doğru ağrı, tek belirtim oydu zaten, birde idrar koyulaşması.
İnşaAllah tutmuştur, bende bugün bebişimin iyi olduğunu öğrendim, rahat bir nefes aldım.

bilmiyorum canım yaa.inşallah dediğin gibidir.burda bi arkadaş var.adet tarihi dündü.ama o 10 önceden öğrendi hamileliğini.benim gibi şikayetleri vardı.kasık ağrısı,bel ağrısı bide bacak ağrısı varmış onun gitti kan verdi 119 çıkmış hcg si.bilmiyorum.inşallah hamileyimdir.bekliyorum bakalım.

Allah allah demek erken yumurtlamis ee sende bekleme aldir kanini yaptir testi benide su meraktan kurtaar 🙂