Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hadi bakalim insallah rabbim dualarimizi kabul eder..yer gök dua canim sadece pes etmek yok peki bu ameliyat zormu?? Ben cok merak ediyorumda az anlatsan🙂

çok çok geçmiş olsun canm allah şifasını werir rahat bi ameliyat geçirirsin dualarım seninle

hadi bakalım canm heyecanla bekleyelim inş bu sefer tutar allahın izniyle sen kaç aydır beklemedesin canm? buray

canm ben 4 ay bitti ewliyim çok istiyom bi bebiş geçen ay ilk defa günüm altı gün geçti hamileyim zannettim ama sonra adet oldum🙁 çok ümitlenmiştim 2 sürdü herkes diyo bu ay kalırsın öyle olduysa ama ne bilim hayırlsı

Kızlar merhaba,
Bu sabah yine test yaptım,dayanamadım ve 2 çizgide çok net çıktı.Kan testine gideceğim bugün yada yarın dua edin bi aksilik çıkmasın nooolurrr

Kızlar merhaba,
Bu sabah yine test yaptım,dayanamadım ve 2 çizgide çok net çıktı.Kan testine gideceğim bugün yada yarın dua edin bi aksilik çıkmasın nooolurrr

ayy ne güzel canım yaa çok heyecan verici🙂 canım adetinden kaç gün geçti belki ultrasondada görülür,inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini... ahh ahhh bizde görsek şu ikinci çizgiyi

🙂 bende bende çook istiyorum 🙂 çok sewindim hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsin kaç gün geçti günün??

Kızlar, bebeğimin cinsiyeti kesinleşti. Kız. Minik prensesim... Daha çok küçük ama 150 grammıış. 🙂 İnşallah sağlıkla gelişir. Kavuşmamız güzel olur.Şimdilik yolundaymış bebeğin gelişimi. Üçlü testin sonucunu bekliycez. Bende magnezyum eksikliği varmış. Magnitol diye bir ilaç verdi doktor. Elim uyuşuyor gece, uyutmadı pek. Karnımda kasılma tespit edildi. Bir de kuyruk sokumum ağrıyor böyle biraz yüklenince, iş yapınca. Belirtileri bunlarmış. Kasılma çok olursa erken doğum riski olurmuş. Allahım inş sorunsuz geçer hamileliğim. Benden dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Sevgiler...