Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar doktora giderken hasta oldum🙁 yinede kan tahlili yaptırdım bu sefer 0,100 çıktı kesin sonuç.ama niye bir hafta geciktiki anlamadım her ay baştan başlamak !!! bana yeni doktor yolları görünüyor,eşim bi doktor duymuş çok iyi diyolarmış biraz uzak ama orayada gidicem napıyım🙁 kızlar ya hastaykenmi gitmek daha iyi bittikten sonramı ne dersiniz??

üzülme canm olur inş bende geçen ay bi hafta gecikti ilk defa sonra hasta oldum strest diyolar hastalığın biter bitmez git bence canm inş bu ay hayırlı haberler werirsn sende bende bekliyom bu ay

üzme canını nurcuğum...en iyisi yeni ve daha da önemlisi sana güven veren doktor bulman.Ben kendi doktorumdan memnunum.bu ay aşılama olacağım ...5 gündür pregon iğne yapıyorum yarın yumoşlar ne kadar büyümüş ona bakacakmış sabahtan oraya gideceğim eğer yeterli büyümüşse çatlama iğnesi vurup aşılamaya geçeceğiz, eğer bir kaç aşılama tutmazsaymış tüp bebeğe yönlendirecek, umutlu mu olayım umutsuz mu olayım bilemiyorum , her yeni gidiş yeni umut ama ...nurcuğum senin için kocaman umutlu bir ay daha başlıyor...hadi bakalım senden de güzel haberler alırız inşallah..bu arada duaarınızı esirgemeyin bu aşılama dönemi için,,,hepinizi öptüm...

Nurcum uzulme lutfen burcunun dedigi gibi yeni ay yeni umut doktoruna sorsaydin niye gec adet oldum diye stressdendir belkide rahat ol az fazla aklina getirme yakinda hamile kalacagiz umudunu yitirme..burcu umarim tüp bebege gerek kalmadan hamile kalirsin cnm rabbim yardimcimiz olsun.. Bende simdi hastaneye gidiyorum ameliyat icin termin alacagim umarim hemen termin verirler daha fazla beklemek istemiyorum..

sağol canım pregon iğne nedir neden yapılıyo bilmiyorum inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan ilk aşılamada tutar canım, zor zamanlar bunlar allah sanada hepimizede yardım etsin hayırlısıyla bu günleri arkamızda bırakalım

sağol canım doktorla görüşmedim sadece kan tahlili yaptırdım aklımda kalmasın sonucu göriyim diye,inşallah sende bir an önce ameliyat olursunda engel ortadan kalkar bizede haber ver canım

Kizlar bugun sonunda hasta oldum🙂 hastaneye ayin 1.3.2012 tarihinde yatacam 2.3.2012 tarihindede ameliyat olucam insallah cok mutluyum inanin bak adim adim yaklasiyorum bebegime🙂