Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ya ben içemedim meyve çayıyla karıştırdım yine içemedim çokta yaralıymış kadınlar için hasta oluncamı başladın bende tekrar deniycem hasta olursam

canım ya ben içemedim meyve çayıyla karıştırdım yine içemedim çokta yaralıymış kadınlar için hasta oluncamı başladın bende tekrar deniycem hasta olursam

canım ben içmeye başladığımda daha adet olmamıştım.sabah içmiştim akşamada adet oldum.evet tadı çok kötü ama yinede içiyorum.çok faydalı bir bitki.bu bitkinin ilacıda varmış eczanelerde.tam ismini bilmiyorum ama internette yazıyordur ilacın ismi.ben ilaç içmektense bu çayı içerim daha iyi.artık ilaç içmekten bıktım.bence sen içmeye devam et.zorda olsa iç bence..

Cnm marketlere baktik yok fakat arastirmam lazim birde benim kiste zarari olutmuki bunun?? Sende benim olcam ameliyati incelesene bi danis doktora cunki problem ayni belki sanada yaparlar zaman kaybetmessin

canım bu bitki aktarlarda bulunur.ama sallama çay gibi olanıda varmış fakat ben o şeklini görmedim.ben direk tohumunu aldım.canım buradaki doktorlara danışamam ki.baştamsavma yapıyorlar burdaki doktorlar.hele şurdan bi gidelim hayırlısıyla batıda adam gibi bi doktor bulıcam öyle tedavi olucam.şimdi kendi haline bıraktım.ama bu çayı içmeye devam edicem.inşallah bi faydası olur.

Iyim cnm seni sormali evet girmiyosun hic..umarim hasta olmassin ya insallah bu ay yuzun guler..

Sagol cnm arastiriyim ben..sende haklisin guvenmeden olmaz zaten..insallah sende gerek kalmazda bunun faydasini gorursun..

Saglikli olsunda gerisini bosver ben pa$a yazmisim pardon cnm ya🙂 kilo aldinmk hic rahat geciyormu hamileligin?? Bilmiyorum cildin guzellestiyse erkek olur diyorlar eger bozulduysa kiz diyorlar ..
Göbeğim çıktı. Bir de simit derler ya hani yanlardan aldım. 1 kilo almıştım ama doktor kontrolüne kadar tartılmıycam, korkuyorum. 🙂 İnş fazla almam. Bulantı kusmalarım 14. haftada kesildi. Ağzım acı ama arkadaş kötü haberi verdi bu 9 ay böyle gidermiş... Pityalizm diye bir şey ilk hamileliğimden şüphelendiren şey de o oldu zaten. Bel ağrım oluyor ev işini çok yapınca filan. Omurga gevşiyormuş işte ona da razı olcam. İyiyim çok şükür. Bunları göze aldım. Ciltle pek ilgisi olduğunu sanmıyorum. Arkadaşın oğlu oldu acayip sivilce filan çıkardı. Ara ara bende de çıkıyor. Bir de gebelik maskesi diyorlar böyle burun ve çene çevresi yanarcasına oldu ve koyu renk bıraktı pul pul dökülmüştü 3. ayda. Bana çirkinleştim gibi geliyor ama eşim daha bile güzellik kattı diyor. Sanırım moral vermeye çalışıyor.

Korkma cnm rabbim ikinizede saglik versinde verirsin kilolari🙂 ayy bunlar ne guzel heycanlar benimde bebegim gelsin bende raziyim herseye..allahim butun isteyen kullarina versin..

kızlar işimize yarayabilir!!!

Doğurganlık Belirtilerine Dayalı Yöntemler

Adet döngüsü boyunca doğurganlık dönemlerinde rahim ağzından (serviks) gelen akıntının tipi ve miktarı, rahim ağzının biçimi ve kıvamı ile vücut sıcaklığında değişiklikler olur. - Rahim ağzından gelen akıntının tipi ve miktarı değişir
Vajinada (hazne) çok kıvamlı olmayan, bol, şeffaf, kaygan ve iki parmak arasında uzayan bir akıntı olduğu günler (mukus uzaması), gebelik için elverişli günlerdir.
- Rahim ağzının biçimi ve kıvamı değişir
Adet günlerinin bitiminde sert olan rahim ağzı yumurtanın olgunlaşmasından 4 - 5 gün önce yumuşamaya başlar, parmakla dokunulmak istendiğinde vajinanın üst bölümünde hissedilir, yumurtlama olduğu günlerde rahim ağzı iyice yumuşar ve zor ulaşılacak derinliktedir.
Akıntının Niteliğini İzlemeye Dayalı Yöntem
Adet kanaması tam olarak bitince, birkaç gün vajinadan akıntı gelmez. Bu günler “KURU” günler sayılır.
Kuru günlerden sonra yapışkan, koyu kıvamlı ve pürtüklü az miktarda bir akıntı hissedilir. Rengi sarı ya da beyazdır. Bu akıntı bazen fark edilemeyebilir.
Yumurtlama günleri yaklaşırken akıntı artar, kıvamı incelir ve görünümü berraklaşır. İki parmak arasında uzayabilir. Vajinada “ISLAKLIK” olarak hissedilen bu ortamda spermler rahatlıkla 3 - 5 gün yaşayabilir, rahim içine geçer ve yumurtayı dölleyebilirler.
ISLAK GÜNLER DOĞURGAN GÜNLERDİR. GEBELİK İSTENİYORSA DÜZENLİ CİNSEL İLİŞKİDE BULUNULUR, İSTENMİYORSA İLİŞKİYE GİRİLMEZ.