Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ya kizlar bende yapcaklari ameliyat soyle: yumurtaliklar cok kalin dedi catliyamiyor yani..o yuzden yumurtaliklari yakacaklar az delik acacaklar incelsin diye ozaman catlar ve hamile kalirsin diyor..bununla alakali bilgisi olan varmi??

Canım benimde tansiyonm yüksliyo 14/ 9 - 14/ 10 - 14.5 / 9 çıkıyo idrardada protein olursa gebeli zeirlenmesi olr dediler amaçok şükür o yok 20. haftadan sonra tansiyon çok riskliymiş ALLAH yardımcımız olsun İNŞALLAH

Uykucu sirine cnm insallah klomen ise yararda gelir bebegin allah yardimcimiz olsun🙂

çok saol mevlana inşallah bu defa bu kadar çok çabalamamın ödülünü alırım...ben inanıyorum ki yüce allah ım elbet zamanı gelince bana da bir melek gönderecek..sadece zamanı var.beklemek zor olsada allah ım yardım etsin tüm bebek isteyenlerede nasip etsin..rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın ((( aminn)))

Kizlar morelim cook bozuk doktor kist olusmus dedi🙁 allahtan ufak birde 3.ayda ameliyat olcam insallah yumurtaliktan..boyle hamile kalmak imkansiz dedi yumurta catlamiyor dedi cook uzgunum ama elden bisey gelmiyor..biktim artik biktim
ah canım ya bozma moralini en azından tedavisi var sen moralini yüksek tut yapabileceğin bişey yokki biraz daha beklemek gerekiyo demekki...

Canım benimki yüksek değil de aile hekimliğindeki ebe telaşlandırdı. Tuzu kes der. Limonlu çay iç der. Sarımsak ye der. Benimkiler yüksek değilmiş ama ona kalsa 10 a 6 olacak tansiyon. Delirmiş. Dahiliyeci olsun kadın doğumcum olsun bu gayet normal tansiyon dediler 12/8 12/7 13/8 öyleydi. En sonki 12/6. Şu an için tuz kısıtlamasına gerek yok dedi iki uzman doktor. Ya o başını kurtarmanın derdinde diyor eşim telaşa verdiği ondan diyor. Benden sorumlu olduğu için böyle üstüme düştü ebe. Ama yüksek yüksek dedikçe gerdi. Evet ileride protein kaybı oluyormuş ileri derecesinde. Valla yüksek çıksaydı tansiyon ilacı da kullanırdım bebeğimin hayatını riske atmaktansa. Üstelik internette bi baktım insan delircek gibi oluyor. Böbreklerine ve karaciğerine vuruyormuş eklampside. Korkunç bir şey.Erken doğum riski, düşük doğum ağırlıklı bebek de cabası. Allahım korusun. Komşum olan bir hemşire sen yine de her zamankinden bir nebze azalt tuzu dedi. Ne olur ne olmaz... Öyle yaptım. Zaten çok yağlı, tuzlu yiyen biri değilim. Benim daha erken bir de 40. haftaya daha çok yolum var. 14 teyim. Sen kaç oldun canım. Sana da geçmiş olsun aman sen de tedbiri elden bırakma. Sorumluluk bu. Allahımızın verdiği emanete iyi bakmalıyız. Kendimiz de iyi olalım ki sağlıkla doğum yapabilelim inşallah.
Canım bir de ben her gün bir tane greyfurt yiyorum. Mucize bir meyve. 0 şeker var zaten kilo yapıcı değil. Tansiyon ve şeker düzenleyicisi. Doğal. C vitamini hem çok faydalı. Gebelik şekeri de çıkmaz inş şu an o da iyi de bakalım. İnternette baktım hamilelikte mutlaka yenilmesi gereken yiyecekler listesinde greyfurt da var.

Canım bende çok yağ tüketmem ama tuz çok fazla idi şimdi azalttım tansiyonumda düştü yoksa kardiyoloji dr. gittik kalbime falan baktı eğer düşmeseydi ialç başlacaktı ama şunada normal çok şükür ama işyerinde sürekli hemşireye ölçtürüyorum greyfurt yiyorum ama zorla 🙂 ceviz yemeye çalışıyorum aklıma geldikçe zeka gelişimi için çok iyi diyolar ama artık süt içemiyorum 🙁 benim bebeğim 18 hafta oldu bugün üçlü tarama testinin sonucunu alıcam İNŞALLAH iyi çıkır.