Kızlar nasılsınız? İkranur 7. haftaya gelmiş. Biz 7. haftada kalp atışlarını duymuştuk. Ama 8. haftada oluyormuş bazı kişlerde. Endişe etme. Ben de duyana değin rahatlayamamıştım duyunca rahatlıyorsun.
Yaz yağmuru kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama olacak daha duuur. Ben 14. haftadayım hala oluyor. Ama ben 1-2 kez kustum günde o kadar değil. Şu ana dek de 1 kilo aldım. Hafta sonunu çok kötü geçirdim. Kusma, ishal hepsi karıştı. Artık olmasın ya...
Sen o kiloları hoop diye alcaksın bir arkadaşım da öyle oldu. Ama yine de 6. aya kadar az kilo almak lazım. Çünkü o zamana kadar sana yarıyor bebek gram gram zaten neyini alsın...
Bende de tansiyon yüksek dediler bu hafta her gün takip yapıldı. Ama en yükseği 13/8 di. 14/9 dan sonrası riskliymiş ve ilaca başlatıyorlarmış. Artık düşük. 12/6 çıktı dün. Tuz alımını azalttım. Çünkü preeklampsi riskin olabilir diyorlar o da kötü bir şey Allah korusun. Ben bir de bulantılar yüzünden fazla su içemeyince idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Çook su içmemiz lazım. Diğer tahlillerim, ikili testim falan iyi çıktı çok şükür.
Kızlar balık ve ceviz-badem yemeye çalışın. Süt,yoğurt da önemli. 😉