Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

İkranur değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim.
Yüsra bebişin cinsiyeti kesinleşmiş. Hani doktor kıza benziyor dememiş miydi yaa? Erkek miymiş aaaa? 🙂 O da güzel. Allah hayırlı evlat versin. Sağlıklı olsun en mühimi o.
Ben dün ikili test için gittim kontrole. Parmakları filan artık o kadar belli kiii. 🙂 Benim ellerim gibi ince-uzun olacak galiba. El salladı babasına, doktor amcasına ekrandan. Eşim tüyo yok mu doktorum dedi...
Cinsiyetini sorar... Henüz çok erken yanılma payım var dedi. Sakın bebek eşyası falan almaya kalkmayın ama bi tahminde bulunayım o zaman dedi. Nasıl olsa yüzde elli şansım var der çatlak doktorum. Durdu durdu sonra kıza benziyor dedi.
Ay Yüsra ilkin sana da kız gibi dememişler miyd? Çin takvimine göre de kız demiştin.
Benim çin takvimine göre de kız. Ama doktora gideceğim sabah rüya gördüm. Doktor önce kız sonra erkek diyordu.
Naapcaz bakalım. Bir sonraki kontrolde kesin söyleriz dedi doktor. Hayırlısı...
Yüsra senin belirtilerle benimkiler aynı gitti ya bir de ondan şüpheleniyorum.... Benim bebişin gelişimi haftasıyla uyumlu gidiyor. Ama erkek bebeklerde gelişim daha hızlı önde gidiyormuş. Böyle bir şey duydun mu? Senin nasıl Yüsra?

Kızlar yeni hamiş haberleri bekliyoruz. Meleğim de size dua ediyor. Teyzelerim hadi diyor. Allahım gönlünüze göre versin. Bir an önce.

Yok cnm🙂 ama insallah oda olur.. Nasil duzene girdi adetlerin?? Evet aslinda pek kafaya takmamak yoksa allah muafasa kayayi tirlatiriz
canım benim hep düzenli maşallah🙂 28.gün oluyorum.geçen ay 6 gün geçmişti ondada adet olduktan sonra kan testi yaptırmıstım hcg 5.5 çıkmıştı yani benim sorunum hamile kalıp tutamamak sanırım oluşuyo ama kendiliğinden gidiyo. yoksa sonraki ay yine düzene giriyo böyle işte 🙂 bugün anneme ilaç almaya gittim eczaneye aklıma geldi sen ovülasyon testi almıştın ya bende sordum varmış aldım,adı galenik 5 adet bakalım bende yapıcam yarın falan markayı duydunmu hiç nasıl acaba bilmiyorum.