umudunu yitirme lütfen neler duyuyoruz yıllar sonra tedavi bile olmadan bebek sahibi olanlarda var hayırlısı diyelim allah biliyodur iyisini hayırlısını sabretmekten başka çare yok ve bol bol dua...
sani 4-5 yaşında bi oğlun varmış diye kalmış aklımda kusura bakma🙂inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gelir bebeğin...ben yine 28 günlük adet döngüme döndüm artık pek düşünmüyorum oluruna bıraktım hayırlısı artık.
Slm arkadaşlar, bugün doktora gittim ve doktor daha regl tarihimi bile sormadan değerleri görünce düşük dedi 🙁(
295 düşükmüş 🙁(
Bir dolu şey sıraladı, dış gebeliktir şudur budur, canım çok sıkıldı.
Yarın kan vericem dua edin olurmu?
canım hayırlısı böyleymiş allah daha kötülerinden korumuş üzülme benimde ilk böyle olmuştu başta üzüldüm ama sonra şükrettim daha kötüleri de var çünkü kürtaj boş gebelik falan başta gitmesi daha hayırlı sen sağlıklı olda oda gelir elbet...
ayy kızlar inşallah şu aralık ayında gelir bizlerden gebelik haberleri.mevlanaa benim kuş 4. yumurtladı bugün.yuh diyorum artık kuşuma.darısı benim başıma
sani 4-5 yaşında bi oğlun varmış diye kalmış aklımda kusura bakma🙂inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gelir bebeğin...ben yine 28 günlük adet döngüme döndüm artık pek düşünmüyorum oluruna bıraktım hayırlısı artık.
canım hayırlısı böyleymiş allah daha kötülerinden korumuş üzülme benimde ilk böyle olmuştu başta üzüldüm ama sonra şükrettim daha kötüleri de var çünkü kürtaj boş gebelik falan başta gitmesi daha hayırlı sen sağlıklı olda oda gelir elbet...