Slm kızlaar, bugünde gitmedim kan testine.
Bazıları bekle diyor, bazıları git diyor kafam karıştı...
Mevlanacım göğüs acıması hamlelik belirtisi diyorlar ama bende pek yok...
kızlar belirti olarak belim çok kötü.bide karnım çok şiş.kasık ağrılarrım kalmadı diyebilirim.inceden bir sızı gibi gelip geçiyor kasıklarımın ağrısı.öyle abartı bişiy yok yani.karnımın şişkinliği beni rahatsız ediyor.bu şişkinlik sancı yapıyor bende.göğüslerimde filan hiç ağrımıyor.valla evde test kalmadı yapacak.o yüzden bekliycem.sizce ne olucak kızlar.adet mi olucam yoksa
Benim durumum daha fena canımcım.
Testlerde pozitifi gördüm ama erken diye gidip kanda baktıramıyorum, korkuyorum
Kullandığım ilaçlarımıda kullanamıyorum 🙁(
inşallah hemileyizdir kızlar.valla bende birinde pozitifi gördüm.o teste güvenemiyorum.ikranurcum bence hemen kan tahlili yaptır.sen çok test yatın ve ikinci çizgiyi hepsinde gördün diye hatırlıyorum.hadi bakalım hamilelik haberini ilk senden duyucaz gibime geliyor🙂
esmerli sen test mi yaptın kız..
kızlar yarın hafta sonu 2 gün yokum ama aklım sizde olucak bakalım bende hafta sonu adet olmazsam pazartesı yapmayı test yapmayı düşünüyorum hadı bakalım hakkımızda en hayırlısı ne ıse o olsun inşallah hepımız hamıleyızdır hadı bakalım hepınızı tek tek öptüm şekerlerim pazartesi görüşmek üzere dikkat edın he...
esmerli sen test mi yaptın kız..
kızlar yarın hafta sonu 2 gün yokum ama aklım sizde olucak bakalım bende hafta sonu adet olmazsam pazartesı yapmayı test yapmayı düşünüyorum hadı bakalım hakkımızda en hayırlısı ne ıse o olsun inşallah hepımız hamıleyızdır hadı bakalım hepınızı tek tek öptüm şekerlerim pazartesi görüşmek üzere dikkat edın he...
Esmerlim, son bir test daha aldırdım eşime 🙂)
Onuda yarın sabah yaptırıcam eğer koyulaştıysa pazartesi nasipse kana gidiyorum.
Belkide pazar akşamı yaptırırım belli olmaz...
Dua edin bebğim geldin, Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Markası neydi canım, bebetime ise herkeste aynı çıkıyormuş ona güvenme.
Ben yarında yapınca 5. farklı marka olacak.
Bugün kasıklarım eğildikçe ağırıyor, ayrıca karnıma bazen regl olacakmışım gibi ağrı giriyor...
Markası neydi canım, bebetime ise herkeste aynı çıkıyormuş ona güvenme.
Ben yarında yapınca 5. farklı marka olacak.
Bugün kasıklarım eğildikçe ağırıyor, ayrıca karnıma bazen regl olacakmışım gibi ağrı giriyor...
he ya bebek time dı.evet güvenmiyorum zaten çıkan sonuca.o eğilirkenki kasık batmaları bende de var.ama ben adet olacağımdan diye düşünüyorum.daha gelen giden yok bende..hayırlısı bakalım.inşallah senden güzel haberi duyucaz.benim içime hamilesin diye doğuyor.inşallahh..