Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

oo bu ay ne güzel heberler alıyoruz yaa cok sevınıyorum gerrcekten kızlar hepınızı canım gönülden tebrık ederım darısı başımız inşallah bizler için dua edin.. jenifr aramıza hoşgeldin canım aşılama ıle ılgılı bılgı verır mısın yanı nasıl yaptılar..

canım benımde içime adet olcakmısım gıbı gelıyo henüz olmadım ama akıntım cok fazla ya 🙁 gögüsleriminde acısı gitti gibi bişey sancı falan yok ama off ya 🙁 çok üzülüyorum valla su halimize hamıle kalmanın bu kadar zor oldugunu hiç düşünmemiştim valla..

Canım bende de akıntı yoktu, yeni yeni başladı.
Göğüsleriminde sadece yanları acıyor resmen ama uçlarında bişey yok.
Öyle berlirgin bir belirti yok, sadece kasıklarım ve karın kısmım çok fena.

benımde 1 2 gündür akıntım var gögüslerim 10 günden beri cok acıyo ve cok ağrıyodu ama şimdi sadece üsrt taraflarına dokunuca acı var arada kasık ağrısıda var ama ne bılım adet olcakmısım gıbıme gelıyo yada kendımı ümitlendırmemek ıcın öyle hissedıyorum valla cok karmasık.. senın başka belırtılerın varmı ? canım

benimde belirtim yok.akıntı bende de var.belirtimi bilemem ama bazen kasığımda sızılar hissediyorum.off offf.harbiden nekadar zormuş.benim kuşum bile yumurtladı🙂 kuşumdan ders aliyim bari

🙂🙂🙂 valla bi kuş kadar olamadık yani 🙂🙂 offff offff vallahi öyle senınde yarın olman lazım dımı ınşallah olmazsın ınşallah bende olmam gögüslerin nasıl acıyo mu

yok kız hiç acımıyor göğüslerim.normalde adetten önce acır ama yok yani acı filan.evet yarın adet günüm.eğer hamileysem adetim gelmesin ama değilsemde adetim gelsin düzensiz olmasın.düzensiz olunca deliriyorum resmen..

Başka midemle alakalı problem var biraz.
Çok kazınıyor, mide bulantısı için erken ama zaman zaman garip hissediyorum...