mevlanacım bende kullanmıştım moralini bozmak gibi olmasın ama bişeycik olmadı, mecburen doktora gittim herşeye baktılar hatta rahim filmi bile çektirdim ama bebek olmasına engel bişey yok dedi yumurta takibi yaptırıyorum ve sanırım yumurtam yeterli boyuta gelmeden çatlıyo ve o yüzdende olmuyo bu arada klomende kullandım. sen ne kadar zamandır istiyosun bebek test filan yaptırdın mı hiç ?
Yok cnm morelimi bozmadin ben 1.5yildan beri istiyorum bende pko var birde adet duzensizligi yani yumurtlama zamanini bilmiyorum klomen kullandim fakat ise yaramadi bakalim insallah faydasini goruruz..rabbim sanada tez zamanda versin
Sabah başka marka test aldıktan sonra, pazartesi kan vermeye giderim artık 🙂)
Dua edin kızlar, bebeğim geldiyse sağlıklı olsun.
Tabiki bunuda yürekten söylüyorum, Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Sabah başka marka test aldıktan sonra, pazartesi kan vermeye giderim artık 🙂)
Dua edin kızlar, bebeğim geldiyse sağlıklı olsun.
Tabiki bunuda yürekten söylüyorum, Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
günaydın canlar benım dün çok az kahverengi leke gelmitı ya ondan sonra gelen gıden yok sancı falanda yok gögüsleriminde acısı iyice azaldı sadece dokundugum zaman cok az acıyo bide kızlar akııntım cok fazla ya adet mı olucam acaba? ya olmıyım lütfen yaaa...
günaydın canlar benım dün çok az kahverengi leke gelmitı ya ondan sonra gelen gıden yok sancı falanda yok gögüsleriminde acısı iyice azaldı sadece dokundugum zaman cok az acıyo bide kızlar akııntım cok fazla ya adet mı olucam acaba? ya olmıyım lütfen yaaa...
Canım bu hamilelik belirtisi olabilir.
Yerleşme kanaması diyorlar.
Kızlar ben bugün miratech marka ve yine fortel denedim ve daha soluk çıktı, daha belirginleşmesi gerekmiyormuydu?
Canım bu hamilelik belirtisi olabilir.
Yerleşme kanaması diyorlar.
Kızlar ben bugün miratech marka ve yine fortel denedim ve daha soluk çıktı, daha belirginleşmesi gerekmiyormuydu?
çünkü idrardaki hamilelik hormonu çok az ondan adetinden iki gün geçsin git kan testi yap ozman tam öğrenebirlisin ayrıca adet tarihin geçtikten sonra idrardaki ve kandaki değerlerde artış daha çok oluyor umarım hamilesinidr 🙂