Y yaz_yağmuru Hamiş Melek 30 Kasım 2011 #59.541 ayy ben soğanı hiç sevmıyorum hiçte yemıyorum bunu yapamam herhalde evıme bile soğan almıyorum ben
cimcime eses Yeni Üye Üye 30 Kasım 2011 #59.542 Slm kızlar bugün iki test yaptım, ikiside şu şekilde çıkmış, sizce hamilemiyim? [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
Slm kızlar bugün iki test yaptım, ikiside şu şekilde çıkmış, sizce hamilemiyim? [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
Y yaz_yağmuru Hamiş Melek 30 Kasım 2011 #59.543 canım 2.resımde silik gözüküyo adetin kaç gün gectı senın yada daha varmı adet olmana.. 2 gün daha bekle bakalım sonra tekrar yap var gibi sanki ya
canım 2.resımde silik gözüküyo adetin kaç gün gectı senın yada daha varmı adet olmana.. 2 gün daha bekle bakalım sonra tekrar yap var gibi sanki ya
cimcime eses Yeni Üye Üye 30 Kasım 2011 #59.544 Canım 6 gün var olmama... 1. testtede çok silik ama çıkmamış, net görünmüyor...
Y yaz_yağmuru Hamiş Melek 30 Kasım 2011 #59.545 canım 6 gün varsa ve bu şekilde silik çıktıysa büyük bi ihtimal hamilesin...
cimcime eses Yeni Üye Üye 30 Kasım 2011 #59.546 yaz_yağmuru' Alıntı: canım 6 gün varsa ve bu şekilde silik çıktıysa büyük bi ihtimal hamilesin... Genişletmek için tıkla ... İnşaAllah canım, yinede en iyisi günü beklemek sanırım. Şimdiden kan testi yaptırmak isemiyorum...
yaz_yağmuru' Alıntı: canım 6 gün varsa ve bu şekilde silik çıktıysa büyük bi ihtimal hamilesin... Genişletmek için tıkla ... İnşaAllah canım, yinede en iyisi günü beklemek sanırım. Şimdiden kan testi yaptırmak isemiyorum...
Y yaz_yağmuru Hamiş Melek 30 Kasım 2011 #59.547 evt ya kan testı yaptırma daha günün bile gelmemiş bekle sonra yaptırırsın kan testını ama bana var gıbı geldı..
evt ya kan testı yaptırma daha günün bile gelmemiş bekle sonra yaptırırsın kan testını ama bana var gıbı geldı..
cimcime eses Yeni Üye Üye 30 Kasım 2011 #59.548 Umarım canım... Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
O ozler86 Yeni Üye Üye 30 Kasım 2011 #59.549 ikranurr' Alıntı: Umarım canım... Rabbim isteyen herkese nasip etsin... Genişletmek için tıkla ... canm bncede hamişsin 🙂 benm 3 gun var dun yaptm ama tek cızgı 🙁 hangi testi yaptın sen hangi marka?
ikranurr' Alıntı: Umarım canım... Rabbim isteyen herkese nasip etsin... Genişletmek için tıkla ... canm bncede hamişsin 🙂 benm 3 gun var dun yaptm ama tek cızgı 🙁 hangi testi yaptın sen hangi marka?
cimcime eses Yeni Üye Üye 30 Kasım 2011 #59.550 ozler86' Alıntı: canm bncede hamişsin 🙂 benm 3 gun var dun yaptm ama tek cızgı 🙁 hangi testi yaptın sen hangi marka? Genişletmek için tıkla ... Canım umutlanmakta istemiyorum, zaman zaman karamsarlığa kapılıyorum. Birisi bebetime onda çok silik ii çizgiyi gördüm ama nette yorumları hiç iyi değildi. O nedenle fortune aldım ve çok daha net gördüm...
ozler86' Alıntı: canm bncede hamişsin 🙂 benm 3 gun var dun yaptm ama tek cızgı 🙁 hangi testi yaptın sen hangi marka? Genişletmek için tıkla ... Canım umutlanmakta istemiyorum, zaman zaman karamsarlığa kapılıyorum. Birisi bebetime onda çok silik ii çizgiyi gördüm ama nette yorumları hiç iyi değildi. O nedenle fortune aldım ve çok daha net gördüm...