Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum yardımcı oluranız sevinirim.ben 29 günde bir adet oluyorum ama nadirende olsa 31 günde olduğumda oluyordu. bügün 31 gün henüz gelmedi ciddi bi belritide yok sadece göğüslerim acıyor oda her adet olduğumda oluyordu, bu ay antibiyotik kullanmıştım largopen dişim için 4 gün önce bitti acaba ondanmı gecikme oldu şuanda giribim hafifi midem bulanıyor ama giripden diye düşünüyorum fikrin olan varmı birde vitamin hapları içiyorum onunda etkisi olmuş olabilirmi hepinize tşk ederim

Cnm hicbir fikrim yok bi kac gun daha bekle ve test yap derim umarim hamilesindir hakkinda hayirlsi

Kızlar nasılsınız benım işler bayağı yogun hiç giremiyorum nete ben gelmeyelı oo bayagı sohbetler olmus burada yenı gelen arkadaslar aramız hoş geldınz.. inşallah hepimizin dilekleri bir an önce gercekleşir.. kızlar benım adetıme 8 gün falan var ama gögüslerim şimdiden acımaya başladı genelde adetıme 1 2 gün kala başlardı akıntı da ona keza o daha coğaldı ben bu ay ılk defa klomen kullanmıstım ve çatlatma iğnesi olmustum bılıyosunuz paylaşmıstım sızınle ınşallah vardır bebiş.. cokta umutlanmak ıstemıyorum bılıyosunz.. canlarım sızde olmasanız ne yaparım bılmıyorum böyle seyler herkezle paylasılmıyor. bu sorun hepımzın ortak sorunu ve bırbırımıze yardımcı olmamız destek olmamız ne kadar güel sizleri tanımıyorum ama hepınızı cok sevıyorum

hadi hayırlısı canım.inşallah senden güzel haberler alırız..

arkadaşlar merhaba ben yeni kayıt oldum
bende 2 yıllık evliyim ve bebek düşünüyorum bu ayki yumurtlama dönemim 17-23 kasım arasında
fakat bende dünden beri sol kasık ağrısı başladı ve akıntı çok var ve göğüs kenarlarım acıyor
bunlar belirti olabilirmi??