çok silik çıkmıştı cnm idrar ilaçta kullanıyodum bezem için belki diyorum ondan mı öyle çıktı bilmiyorum içim çok tuhaf o kadar çok istiyorum ki bebiş ama çok sakinim bu ay tuhaf bi sakinlik düşün daha ondan sonra kan testi yapmadan bekliyorum hemde ben bi ayda 2 defa kan testi yapan ben
smart_girl......................14 temmuz(haber bekliyoruz nerdesin canım???) duygum_06.................15 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) sedus........................17 temmuz yaz günesi.................18 temmuz mavim.......................19 temmuz sergül.......................23 temmuz ecem09.....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Menekshe................28-29 temmuz Selzeh.....................31 temmuz Nesli84....................1 Ağustos ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos birmur...........................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos Nur85......................15 Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) yağmurun annesi........18 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
yağmurun annesi cnm teşekkür ederim,aslında bu ay çok emindim cnm hala adet olmadım ve hiç belirtisi de yok ama işte demek ki hamilelikte belirtilere falan bakmamak lazım,o yüzden eyşan üzme kendini beklemediğin zaman oluveriyor.aslında olmadı diye çok üzgün değilim cnm sadece o kadar belirti nasıl boşmuş onu anlayamıyorum...
bilmiyorum cnm ya benim küçüklüğümden beri boyun altımda bi bezem var onun için ara ara ilaç kullanıyorum büyümemesi için biraz büyüyünce hastanelik oluyorum sancısından ve bende 4.ayım falandı evliliğimin o zamanda aynı test silik çıkmıştı ve ben o zamnda ilaç kullanmıştım aslında dr a gitmem gerek anlamak için ama bana kötü bişey der diye çok korkuyorum
inş cnm ya bide bişey sorucam kızlar dün gece ilişkiden sonra lavaboya gittim akıntıyla ince bi çizgi çeklinde çok az kan geldi acaba hastalanıcakmıyım bu neydi şimdi
inş cnm ya bide bişey sorucam kızlar dün gece ilişkiden sonra lavaboya gittim akıntıyla ince bi çizgi çeklinde çok az kan geldi acaba hastalanıcakmıyım bu neydi şimdi