Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Amin canım 🙂 benim bebeğim sanırım kız doktora çok ısrar ettim kıza benziyor dedi ama içimden erkek geyiyor 🙂 bakalım 3 hafta sonra öğrenicem İNŞALLAH salı günde ikili tarama testinin sonuçlarını alıcam ALLAH ın izniyle temiz çıkar sende ikili tarama testini yaptırmayı unutma ( 11 - 13 +6 arası )

🙂 sagol esmerlii denicem dedigini ya inanki okadar karnim agiyorki agliyabilirim kramp giriyor belkide hacamattandir cnm sen nasilsin nasil gidiyor calismalar?? 😉

valla ne bileyim elimizden geleni yapıyoruz.şuanda feci giribim.öksürük beni mahvetti.ilaçta kulanamıyorum malum gebelik düşünüyoz ya 🙂 öksürük şurubu yerine zencefille balı karıştırıp içiyorum.gribin eşimede bulaşmasından korkuyorum.o ağır geçiriyor çünkü..bu arada benimde kasığımda inceden bir sızı var.yumurtlama zamanım mı bilmiyorum.iki gündür vücut ısım 36,5 tu bugün 36,7 çıktı.grip olduğum içinde böyle çıkmış olabilir.bilemiyorum yani..hayırlısıyla şu 2011 bitmeden bi hamile kalabilsek...ALLAHIM duy sesimizi..

berrakmavi ve yüsra neden çin takviminden bakmıyorsunuz.gerçekten doğru çıkıyor.ben kaç kişilere çin takviminden bakıp söyledim ve doğru çıktı.yaşınızı ve hamile kaldığınız ayı doğru girmeniz lazım.hadi bakında bize de haber verin..merask ediyoruz 🙂🙂🙂

canım bu vücut ısısı değişikliği nedir hamile oluncamı değişiyo?

Evetcnm ilac icme ozaman yumurtlama zamanin olabilir full gaz calisman laziiim 🙂 hastalanmanin zamani degiil esmerliiiii iyilesmen lazim hehe🙂 insallaaah yarabbim bu sene bitmeden gelir meleklerimiz

Evetcnm ilac icme ozaman yumurtlama zamanin olabilir full gaz calisman laziiim 🙂 hastalanmanin zamani degiil esmerliiiii iyilesmen lazim hehe🙂 insallaaah yarabbim bu sene bitmeden gelir meleklerimiz

ya adamı bulsam çalışacam da 🙂 benim eşim akşam üzeri 5 te işe gidiyor sabah 5,30 gibi geliyor işten.ee tabi geldiğinde çok yorgun oluyor.anca izinli günlerinde oluyor.napalım eğer bu hafta benim yumurtlama zamanımsa iyi değerlendiremiyoruz malesef.inşallah bir mucize olurda hamile kalırız hepimizde..

canım bu vücut ısısı değişikliği nedir hamile oluncamı değişiyo?

şimdi şöyle diyim sana.yumurtlama zamanında vücut ısın artıyor.adet oluncaya kadar vücut ısın düşmüyor adetin geciktiyse vede vücut ısın yüksekse hamilesin demektir.tabi başaka hastalıktan da vücut ısısı çıkabiliyor.ben gribim sanırım ondan vücut ısım böyle çıktı.eylülden beri vücut ısımı takip ediyorum.ama daha faydasını görmedim...inşallah bu ay görücem.ALLAHIM inşallah bu ay hamile kalırım.geçen sene bu zamanlarda hamile kalmışım ama bilmiyordum oda dış gebelik oldu ve ameliyatla sonuçlandı.inşallah bu ay hamile kalırımda doğurabilirimmm🙂

İNŞALLAH kızlar bu sene bitmeden hamile olursunuz
bu arada esmerli çin takvimine baktım kız çıktı geçen doktora gittiğimde daha küçük ama kıza benziyor dedi bakalım artıık ALLAH ım sağlıklı sıhatli nasip etsin kız erkek hiç fark etmez ama kızımız olursa adını ECRİN BUSE koyucaz sizce nasıl 🙂