Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

mevlanacığım durumunu çok merak ediyorum.ne oldu doktorda.nededi...

Cnm kuatir dan supheleniyor birde kan sekeri yuksek cikti tekrar kan vericem eger onlar temizze laporoskopi yapilcak birde yumurtaligim cok kalinmis onu igne gibi biseyle delicekler incelsin diye yumurtlamam icin yani pek ic acici seyler duymadim morelim bozuldu ama yapicak bisey yok tedavimi olicam gerisi allahtan.. Sen ne yaptin cnm gittinmi doktora??

canım geçmiş olsun yinede iyi düşünmek lazım en azından tedavisi olan şeyler bunlar laparoskopiyi ne için yapıcak peki?

Su anda doktordayim ve etrafimda hep hamileler var daha yeni hamile oldugunu ogrenen bir ladin agzi burnunda bayanlar icim cok yaniyor cok🙁 bekleme odasinda resmen gozlerim doluyor anlatilmaz bir his bu;(

canım sabret elbet bigün seninde bizimde yüzümüz gülücek o kadın gibi... demekki yaşamamız beklememiz gereken şeyler var sabretmeli ve güçlü olmalıyız(ama güçlü olmak çokkk zorrrr)

kızlar bugün adetimin 2. günü ve işaret parmağımın yarısı kadar bi parça geldi daha önce adet olduğumda hiç gelmezdi böyle şeyler, birtek düşük yaptığım zaman gelmişti çok...bu nedir ya sizdede oluyomu normalmi? 6 gün geçmiştiya adetimden bebiş olduda yinemi düştü acaba 🙁 çünkü önceki de 9.gün düşmüştü... kafam çok karışık yarın doktorumu değiştiricem başka bi doktorada görünücem bakalım o neyapıcak?

merhaba arkadaşlar belki size birumut olur diye paylaşmak istedim.pkos hastasıyım ve çocugumun olma olasılıgı % 10 du ve bun bunları ğrendiğimde 2 senelik evliydim. zaten ilk evlendiğim günden beri hiç korunmadık ama olmadı Rabbim nasip etmeyince..
6 ay gittim geldim doktora sonra Rabbim ol dedi ve ben hiç ilaç kullanmadan hamile kaldım. bol bol dua ettim Rabbimden çok istedim.. olma olasılıgı yokken suan hamileyim 4 aylık..
inanın ve dua edin. ol dediği anda oluveriyor..
şimdi oğluşumu bekliyorum.. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah..

canım çok geçmiş olsun.ama moralini bozma.sen moralini yüksek tutcaksınki herşeyin üstesinden gelesin.ben daha gitmedim doktora.aslında doktora gitmekten korkuyorum.kötü bişiy duyucakmışım gibi hissediyorum.ayy bende bi alemim sana moral vermeye çalışıyorum ama benimkide bozuk maleseff..🙁

Cok sagooL..Cnm yapacak biSey yok mecbur tedavi olacaz sende git aksatma bak.. Birde guatira baktir oda bi engel cocuk olmamasi icin birde adet bozuklugu yapiyor bende baktirmam lazim

canım geçmiş olsun yinede iyi düşünmek lazım en azından tedavisi olan şeyler bunlar laparoskopiyi ne için yapıcak peki?

Sagol cnm laparoskopiyi tupler acikmi diye bakacak ben onu rutin bisey zannediordum fakat narkos vercekler birde 1-3 gun arasi hastanede kalacakmisin.. Bakalim
Insallah gerek kalmaz cnm bende hic oyle parca gelmez doktora git sen allah korusun bisey fln olur aksatma sakin

Amin cnm.. Allah bebegini kucagina almayi nasip etsin evet cnm yer gök dua nede olsa anlattiklarin icin tesekkur ederim.. Darisi butun isteyenlerin basina

ya kızlar bana yardım edin lütfen.biraz önce ilk idrarımla test yaptım.çook silik ikinci çizgi çıktı.belli belirsiz görünüyor.yani ben şimdi bu durumda neyim.