Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar hala hasta olmadım..14 gün oldu.bugün gidemedim doktora..acayip yorgun hissediyorum kendimi.hala daha uykum var.bütün gün uyusam hayır demem🙂geçen sene 50 gün gelmediği olmuştu.bilmiyorum yaa.kafam karıştı.sağ göğsümde sızı hissediyorum.sol göğsümde yok ama.bugünde kasığımda inceden bi sızı var.sürekli değil bu sızı.sanırım hasta olucam 🙁

Biktim artim resmen allahin gucune gitmesin ama oyle bu belirsizlik kadar beter bisey yok hamileysek teste positif ciksin degilsekte hasta olalim bisin ya off esmerli galiba kaderimiz ayni 🙁

Sari hormon yumurtlamak icin onemli bi rol aliyor iste bende o dengesiz.. Cnm karamsarim evet elimden baska turlusu gelmiyor su anda adetim gelmiyor test ngatif doktorumun zamani yok 🙁 baska ne yapiyimki ben biktim resmen ya gucum kalmadi artik.. Hep guclu gozukmeye calisiyorum fakat gucum tukendi... Herzaman mutlu rolu oynuyorum esime karsi o uzulmesin diye ama icimde firtinalat kopuyor..kusura bakma uzattim az..

Ayni bendensin cnm!! Benimde 6 gun gecti tik yok ama bebekte yok insallah sen hamilesindir bikac gun daha bekle yine test yap!!

malesef mevlanacığım aynı kaderimiz.bende senin gibi düşünüyorum.hasta olacaksakta olalım.eğer hamile değilsem inşallah bugün akşama kadar hasta olurum.eğer hamileysem de olmiyim.hayırlısı bakalım 🙂

Insallah cnm bende oyle diyorum hamile degilsem hasta oliyimda isimize bakalim.. Ama yok boyle seyler hep beni bulur ztn amaaan salla gitsin tadini cikaralim bebeksizligin..

mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim ve inanın bana şimdi soracağım sorunun çok büyük katkısı var üye olmamda.biraz inceledim siteyi ve çok güzel paylaşımlar olduğunu farkettim beni aydınlatın lütfen.2 yıllık evliyim ve artık yavaş yavaş çocuk planları yaparken
doğum günümde 🙂)))19 ekimde eşimle birlikte olduk bir önceki regli zamanıma göre 19 ekim yumurtlama günümmüş öle denk geldi yani🙂 fakat ben 25 ekimde yani tam 6 gün sonra regli oldum ama herzamankinden daha farklıydı.rengi pembemsi ve 2 gün sürdü.sürekli yatmak istiorum hiçbişey yapmaya halim yok.birde sağ kasığımda oturduum yerden kalkarken yatakta sağa sola dönerken inanılmaz bi ağrı oluo.ama göğüslerimde herhangi bir ağrı yok.bi yerde okumuştum bebek rahimde tutunabilmek için çalıştıında kanamalar olabiliomuş hemde bu son ilişkiden 6 gün sonra oluomudaha test yapmadım sizce??????ş.bilemiorum

Canım seni,sizi çok iyi anlıyorum. Ama bir çaresi bulunur elbet. Allahım çaresiz dert vermesin, değil mi? Yine güçlü ol. Fsh den mi söz ediyorsun? Tıp ne kadar ilerledi... Erkek sorunu daha zor gideriliyormuş kadınlarınki daha kolay deniyor hep. Elbet sen de hamile olacaksın. İçine atma bence sıkıntılarını, içinden geçenleri eşinle paylaş. Doktorunu da değiştir. Ne demek zamanı yok. Ben bu doktoruma ulaşana dek kaç doktor değiştirdim. 5. doktorum bu. Dua ediyorum hep. Sıkma canını...

Cok sagol cnm ama esimi uzgun gormeye dayanamiyorum..demin yine aradim doktorumu aksama gel dedi gidicem bakalim nedicek dualarini eksik etme cnm senin hamilelik nasil gidiyor 😉