Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynı duyguları paylaşıyoruz mevlanacığım.bende senin gibi düşünüyorum.hamile kalmam bana çok uzakmış gibi geliyo.hamile kalsam herhalde hamileliğime inamıcam🙂

Aynen valla.. Kader nezaman gulecek yuzumuze insallah fazla surmez bu hasret en cok korktugum annemin 8 sene olmamis cocugu benimde kaderim anneme benzicek diye endise ediyorum🙁 offf allahim neolur daha fazla bekletme kullarini🙁

sen korkma mevlanacığım.senin de en kısa zamanda bebeğin olur inşallah.ALLAHIM yüzümüze gülecek inşallah.iyi düşünenlim güzel şeyler olsun.olumsuzluğu bizde yaratıyor olabiliriz.bugün çok ilginç bişiy öğrendim.burda bi arkadaşım var.annesi ona hamile kalmadan önce bi rahatsızlık geçirmiş ve iki yumurtalığıda alınmış.doktor demiş artık asla hamile kalamazsın diye ama kadın hamile kalmış.arkadaşım dünyaya gelmiş.şaşılacak bişiy ama olmuş.takdiri ilahi işte.ALLAHIM isterse kadının rahmi bile olmasın hamile kalmasını nasip eder.yani ben bu olayı duyduktan sonra umudumu kaybetmemeye karar verdim.ALLAHIM vermiyosada vakti zamanı vardır diye düşünüyorum.arkadaşlar umudumuzu kaybetmeyelim.bol bol dua edelim.tamam doktora da gidelim ama duamızı da eksik etmeyelim ağzımızdan.sonuçta bu düna dualarla ayakta🙂

Gulusum allah kucagina almayi nasip etsin🙂 esmerlii haklisin cnm tek care dua..ya arkadaslar ben daha adet olmadim bi belirti yok arada kasiklarim agriyo hasta olcam gibi birde sabah kalkinca migdem cok bulaniyor anlamadim valla

Herkeze merhabaa, kaç zamandır giremedim internete aklım sizde kaldı inanın. Berrak inşallah sağlıklı ve güzel gidiyodur hamileliğin 🙂 ve esmerli sana inanamıyorum nasıl sabrediyosun zaten geçiceği kadar geçmiş hadi yap artık şu testide başta kendini olmak üzere hepimizi kurtar bu meraktan 🙂 ahh mevlana içimden bi ses seninde hamile kalmış olduğun yönünde inşallah doğru hissediyorumdur, yüzün güler bu ay.. Bana gelince benden zaten geçti bu ay ama inanın eskisi kadarda düşünmüyorum şevkim kırıldı sanki olursa olur diyorum kendi kendime, zorlamaktan vazgeçtim açıkçası. Herşeyiin hayırlısıı....

adete 3 gün kala ooo kan testinde kesin çıkar. Ama dayanabilirsen gecikmeni bekle ve kendin test yap.

Gece uykulardan kalkıp tuvalete gidiyorsan ki eskiden gitmiyorsan... Ağzın kuruyorsa ve devamlı su içme gereği duyuyorsan...olabilir. Bende oldu bunlar. Üstelik bir yandan yüzümde sivilceler çıkarken bir yandan pütür pütür dökülüyordu. Yağlı cilt aynı zamanda nasıl kuruyabiliyor değil mi? Dudaklarım kabarmıştı, şişmişti. O da kurudu. Ellerim de kurudu. Ne kadar krem sürsem de eskisi gibi değil. Bir de adeti beklerken saçım çok döküldü o ara temizken dökülmezdi normalde ve saç diplerim bile acıyordu... Ama ben o zaman yoramadım şimdi anlıyorum. Komşum menapoza giriyor da saç dökülmeden konu açılınca hormonal değişimden oldu benim dedi. Ben de aklımdan geçirmiştim bende de bir değişim mi var acaba diye, öyleymiş.

Canım bende de olmadı. Şu anda da hiçbir şey çok şükür. Ama ben de gelişimini görünce rahatlıycam. Böyle belirtilerim gerileyince korktum. Gebelik hormonlarım mı düştü ki diye. Ama nette araştırdım. Belirti önemli değil diyor. Önemli olan ultrasonda geliştiğini görmek diyor. İnşallah kontrolümde iyi şeyler olur. Yaa sana diyordum Yüsra endişe etme diye ama böyle oluyormuş. Anneliğin getirdiği o koruma içgüdüsü mü devreye giriyor nedir..? Maşallah canım ne güzel 10 haftalık olmuşsun bile. Ben senin yarın kadarım galiba. 8 haftayı ve kalp atışlarını bir duysam... Rahatlıycam. Kimilerinde 6-7. haftada duyulabiliyormuş. Canım sağ ol. Bildiğim en yakın hamiş sensin bana... Sorabilirim.
Karnımda seyrime gibi ağrı gibi böyle genişlermiş gibi şeyler oluyor. Yürürken de batma yapıyor.

Kızlar aklıma ne geldi biliyor musunuz...? Yüsra hamişim dediğinde bana da çok uzak bir şeydi. Bakın o kaldı, ben onun peşine takıldım şimdi. Benim de peşime inş... Mevlana, Esmerli, Didem, Nur... katılacak. Bakın ben ne süreçlerden geçtim. Hikayemi yazdım size. Bir de kansızlık tedavisi oldum onu yazmayı unutmuşum. 2 ay demir hapı kullandım. Rahminiz düzgünse hiiç korkmayın derim ben. Benden o yüzden hsg istememiş doktor. Yumurtlama takibi yaptırın Allahıma dua edin inş kısa zamanda hamiş kalacaksınız. Hem belki bu ay... İnşallah.
Esmerli beni deli ettin hadi yap artık bir test... Bak dış gebelik ekarte ediliyor bu dönemde diyorum, sağlığın diyorum... Ya hamileysen diyorum. Cesaret gelmiyor, biliyorum. Bana da sordu doktor cesaret edemedim dedim. Ama sen et. 9 günden bahsediyoruz.

kıslar bugün 10. günüm ve daha gelen giden yok.bacaklarım ağrıyor.belimde öyle bazen yürütmüyor.sanki belime bıcak saplanıyo.oda çok canımı acıtıyor.ama adet olmadan önce benim yüzüm çirkinleşir.sanki suratım kabuk bağlamış ve pul pul dökülmeler olur.adet belirtisi olarak o var bende.suratım aynen öyle...

bende inanamıyorum kendime.önceleri bir iki gün geçerdi hemen yapardım testi.şimdi 10 gün geçti ve daha hala yapmıyorum.belkide hiç belirti hissetmediğimden de olabilir.duygusal olarakta hiç bişiy hissetmiyorum.hamile olsaydım bi annelik duygusu olmazmıydı içimde..yaaaa bilmiyorum..